Açık

23°C
Konya

Bakan Yerlikaya talimat verdi! İçişleri Bakanlığı'ndan tasarruf adımı

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Tasarruf tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya’nın talimatlarıyla; Bakanımızın araçları da dahil olmak üzere Bakan Yardımcılarımızın koruma araç ve koruma polis sayıları azaltılmıştır." denildi.
Bakan Yerlikaya talimat verdi! İçişleri Bakanlığı'ndan tasarruf adımı
Kayıt Tarihi: 04.05.2024 15:02 - Son Güncelleme: 18.05.2024 21:39
YAZI
A

İçişleri Bakanlığı, tasarruf tedbirleri doğrultusunda koruma araçları ve polis sayısında azaltmaya gidildiğini duyurdu.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın talimatıyla, Bakan'ın kendi araçları da dahil olmak üzere, Bakan Yardımcılarının koruma araçlarının ve polis sayısının düşürüldüğü belirtildi. Açıklamada, "Tasarruf tedbirleri kapsamında koruma araçları ve koruma polis sayıları azaltılmıştır." ifadesi kullanıldı.

CEVDET YILMAZ YOL HARİTASININ BELİRLENDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ekonomide yol haritasını fikir birliği içinde belirlediklerini ifade ederek kamuda tasarrufu artıracak tedbirler üzerinde çalıştıklarını ifade etmişti.

Tasarruf çalışmalarının nihai noktaya geldiğini belirten Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de "Kamuda harcama kontrolü 2024'ün ikinci yarısında devreye girmiş olacak" ifadesini kullanmıştı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler