Çok Bulutlu

21°C
Konya

Özkan Saçkan’la Günün Kitapları

Özkan Saçkan’la Günün Kitapları
Kayıt Tarihi: 02.05.2024 14:48 - Son Güncelleme: 17.05.2024 10:28
YAZI
A

Zihin haritalarınızı çizmenin şifreleri!

ARZU Savaş’tan ZİHNİMİN ŞİFRELERİ. Ders çalışmayı hiç olmadığı kadar renkli ve eğlenceli hâle getirecek benzersiz bir öykü! Bitmek bilmeyen ödevler, sınavlar, projeler; yetişmeye çalıştığınız kurslar, etkinlikler… Siz de bazen yoruluyorsunuz hatta bıkıp ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz değil mi? Oyuna, spora, ailenize, arkadaşlarınıza, kendinize daha fazla zaman ayırmak istiyorsunuz ama olmuyor mu? Daha az ders çalışıp daha yüksek not almak istemez misiniz? Yazar, öğrenciler, öğretmenler, anneler, babalar ve ihtiyacı olan herkes için zihin haritalarının rehberliğinde, gerçek bir öyküyle karşınızda! 48 SAYFA.

(ALTIN KİTAPLAR)


Kendin olarak yaşamanın acısı ve korkusu

LULLY’denEN UZUN GECE. Birlikte geçirdiğimiz sayısız uzun gecenin ardından biz olarak adlandırılmamız doğaldı. Dünyada son kalan beyaz kaya gergedanı, terk edilmiş bir yumurtadan çıkan bir penguen. O zamanlar bunun gerçek bir mucize olduğunu fark etmemiştik. Baştan aşağı her şeyimiz farklıydı ancak bizim için tek önemli olan birbirimizden başka hiçbir şeyimizin olmadığıydı. Bu eser, kendin olarak yaşamanın acısını, korkusunu ve sevincini basit ama vurucu bir şekilde işliyor.144 SAYFA.

(ATHİCA YAYINLARI)


Gece diye bir şey yoktur!

NURİ Kurucu’danGECE DİYE BİR ŞEY YOKTUR! Bayan Güneş, dünyanın dört bir yanını ışığa boğarken bir şeyden o kadar emin ki: “Gece diye bir şey yoktur!” Çocuklar yazarın kalemiyle Bayan Güneş ile gündüzleri saklanan Bay Gece’nin eğlenceli hikâyesini ve Burcu Karacalar’ınsıcak desenlerini çok sevecekler. 36 SAYFA.

(BİLGİ YAYINEVİ)


Görünmezliğin bir dokunuşla yazılmış hikâyesi

VİOLETTELeduc’tanKÜÇÜK TİLKİLİ KADIN. Paris’te, çatı katında küçücük bir dairede yoksulluğun sınırlarında yaşayan ve yine de hayatta kalmaya çalışan yaşlı bir kadın her sabah metronun gürültüsünü dinleyerek kahve çekirdeklerini sayıyor. Sırf diğer insanların sıcaklığını hissetmek için son parasıyla kalabalık metro vagonlarına biniyor, yiyecek bulmak için çöp kutularını karıştırıyor. Derken günün birinde küçük bir tilki kürkü buluyor, diğer bir deyişle kurtuluşunun anahtarını, yalnızlığını kendi uydurduğu eğlenceli bir dünyaya dönüştüren arkadaşını….80 SAYFA.

(CAN YAYINLARI)

Yapay zeka ve insan zekasının muhteşem uyumu

KAAN Gülten’den GİRİŞİMCİ KAFASIYLA DÜŞÜN. Yapay zekanın gücüyle yeniden yorumlanan yazarın değerli bilgi birikimi, bu kitapta hayat buluyor. Kitap, iş dünyasındaki zorlukları aşmanın yollarını, pazarlama stratejilerini ve sektörel yenilikleri anlamak için pratik ve ilham verici öneriler içeriyor. Bu kitap, sadece bir okuma deneyimi değil, aynı zamanda girişimcilik yolculuğunuzda size eşlik edecek bir mentor.288 SAYFA.

(CERES YAYINLARI)

İstanbul’un gizemli mekânlarında soluk kesen macera

ASLISertdemir’denMAHFAZA. Yusuf da diğerleri gibi sessizce kendine bir yer bakınıp en yakın koltuğa yerleşti… Aydın, Ayla, Celil ve Zeki şaşkınlıkla karşılarında duran bu iki gizemli adamı izliyorlardı. Haşmet nihayet konuşmaya başladı: “Biliyorum, çok sorunuz var” dedi sakin bir sesle ve devam etti. “Hiç eveleyip gevelemeden konuya gireceğim. Yıllardır Arkan’la beraber üstlendiğimiz gizli bir görevimiz var. Bu görevi derin devlet de biliyor ve destekliyor. İstanbul’un yeraltı şehrinde saklanan altınları korumakla görevliyiz. Herkesin şehir efsanesi gibi kulaktan kulağa fısıldadığı altınlar gerçekten var. Ve bu hazine, kitapçının altındaki gizli bir tünel odasında… Altınlar; geçitler, labirentler, tılsımlar, büyüler ve cinler tarafından korunuyor. Yakın bir gelecekte çıkacak dünya savaşı ve kıtlık döneminde bu altınlar Türkiye’nin kaderini değiştirmek için kullanılacak.”168 SAYFA.

(ÇINAR YAYINLARI)


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler