Çok Bulutlu

18°C
Konya

Ve sonunda itiraf geldi! Cansu Taşkın Yılmaz Erdoğan ile aşk yaşadığını söyledi

İnci Taneleri dizisiyle yeniden ekranlara dönen Yılmaz Erdoğan’ın Cansu Taşkın ile aşk yaşadığı iddia ediliyordu. Ancak ikili cephesinden hiçbir açıklama yapılmaması kafaları karıştırmıştı. Cansu Taşkın sonunda aşkını itiraf etti ve “Evet haberler doğru” dedi.
Ve sonunda itiraf geldi! Cansu Taşkın Yılmaz Erdoğan ile aşk yaşadığını söyledi
Kayıt Tarihi: 10.04.2024 08:00 - Son Güncelleme: 30.04.2024 17:28
YAZI
A

İnci Taneleri dizisiyle ekranlara yeniden dönen Yılmaz Erdoğan’ın 2 yıldır Cansu Taşkın ile aşk yaşadığı iddia edilmişti.

Yılmaz Erdoğan’ın kendisinden 25 yaş küçük model Cansu Taşkın ile aşk yaşadığı iddiaları magazin gündeminde olay olmuştu.

Ancak ikili çıkan iddialarla ilgili hiçbir açıklamada bulunmamıştı.


VE BOMBAYI PATLATTTI

Pınar Kerimoğlu'na konuk olan Cansu Taşkın özel hayatıyla ilgili itiraflarda bulundu.

Kerimoğlu, ünlü modele “Bu olaylar gerçek mi bir aşk var mı aranızda?” diye sordu.

“HABERLER DOĞRU”

Cansu Taşkın da “Gerçek... Haberler doğru. Hiçbir zaman özel hayatımı konuşmadım konuşmaya da devam. Bunu sosyal medyada ön planda tutmadım. Evet doğru hani haberler, sorduğun için söyleyeyim. Yani sonuç olarak biz kötü bir şey yapmadık arkadaşlar bu çok normal değil mi?” diyerek cevap verdi.

Pınar Kerimoğlu’nun soruları devam edince Cansu Taşkın, “Çok girmek istemiyorum o konulara, benim için çok değerli bir insan" dedi.

Ünlü model yanlış kelimeler kullandığında Yılmaz Erdoğan’ın onu düzelttiğini de söyledi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler