270 bin dolarlık rüşvetin görüntüsü ortalığı karıştırdı! Diyanet, Mekke temsilcisi için soruşturma başlattı

Sosyal medyada yayılan rüşvet görüntüleri ortalığı karıştırdı.
Sosyal medyada yayılan görüntülerde Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Mekke sorumlusu Ahmet Daştanbek'in 270 bin dolar rüşvet aldığı öne sürüldü. Görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı ve kısa zaman içerisinde yüzbinlerce kullanıcı tarafından izlenildi.

"KAYIT MI EDİYORSUN?"
Sosyal medyaya yayılan görüntülerde Ahmet Daştanbek'in tomarla para saydığı görüldü. Daştanbek'in para saydığı esnada kayıt alındığından şüphelenerek kamerayı işaret ettiği ve 'kayıt ediyor musun' diye soru sorduğu görüldü.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 'rüşvet' görüntülerine dair yapılan açıklamada "Bazı Sosyal medya platformlarında bir görevlimize ait olduğu iddia edilen video görüntüsü ile ilgili olarak Başkanlığımız tarafından derhal soruşturma başlatılmıştır. Görevlendirilen müfettişler tarafından konu titizlikle incelenmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadeleri kullanıldı.

YORUM YAP
Konya'da Kurban Bayramı için tedbirler alındı
CHP'deki savaş Konya'ya da sıçradı! Milletvekili ve Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını kaldırdılar
Başkan Altay: “1 Milyon 800 Bin Çiçeği Toprakla Buluşturuyor, Konya’mızın Görsel Zenginliğini Artırıyoruz”
Konya'da CHP'li belediyeye ayrımcılık cezası
Annesini 20, babasını 10 bıçak darbesiyle öldüren şüpheli: Kriz anında yaptım
Yer Konya... Okulda ölümde sorumlu yok!
Konya’da Dehşet: Anne ve Babasını Bıçaklayarak Katletti

