Büyük Önder Atatürk, Konya'da Anıldı

İlk olarak Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasıyla başlayan tören programda, saat 09.05’te iki dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunması ile birlikte bayraklar yarıya indirildi.

Daha sonra Konya Devlet Tiyatrosunda devam eden program; Konya Lisesi Müdürü Bahaddin Demirci’nin günün anlam ve önemini belirten konuşmaları, Konya Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı “Vefa” adlı program ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 87. yıl dönümü nedeniyle Konya genelinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Konya Valisi İbrahim Akın tarafından ödüllerinin takdim edilmesi ile sona erdi.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma programına; Konya Valisi İbrahim Akın, Konya Milletvekili Latif Selvi, Garnizon Komutanı Tümg. Emre Tayanç, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, il protokol üyeleri, askerî erkân, gaziler, şehit ve gazi yakınları, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

YORUM YAP
Konya'daki bu hastanedeki skandalı SGK ortaya çıkardı! Hastalardan fazla para alıyormuş
Konya'da uzaklaştırma kararı olan eşine eczanede dehşeti yaşatmıştı! 16 yıl 8 ay hapse çarptırıldı
Hayallerimizle oynadı
Konya’da far avı yaparken operasyonla yakalandılar: 4 kişiye rekor ceza!
Konya’da 400 kişilik gece şehir gündemine damga vurdu
Yer Konya... Ameliyathane teknisyeninin medikal malzeme vurgunu
Konya'da 5 kritik kavşakta EDS-4 sistemi devreye giriyor

