Bakan Çiftçi'ye kirli operasyon! 'Çiftçiyim' diyen şahsın sabıkası kabarık çıktı...

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi'nin 28 Mart'ta Konya'da gerçekleştirdiği bir dizi ziyaretlerde kalabalığın arasına giren ve kendisini çiftçi olarak tanıtan şahsın borç batağında olduğu ve mazot, elektrik gibi masraflara yetişemediğinden dert yanmasının ardından gerçeklerin bambaşka olduğu ortaya çıktı.

KAYMAKAMLIK YARDIMIYLA GEÇİNİYORMUŞ
Kalabalığın arasına girerek ve kendini çiftçi olarak tanıtan Uğur Öksüz "Mazota gübreye elektriğe yetişemiyorum yemin ediyorum bak benim şuan 3.5 trilyon borcum var kafayı bozacağım bankalarda faizler uçtu gidiyor başını aldı gidiyor benim 300-400 dönüm tarlam var" ifadelerinin ardından, şahsın Kaymakamlık yardımıyla geçinen biri olduğu ortaya çıktı.
Şahsın, 1984 doğumlu Uğur Öksüz olduğu ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Çumra Şubesi'nden düzenli olarak gıda yardımı, eğitim materyali yardımı ve kömür yardımı aldığı; çiftçilikle iştigal etmediği ve iddia ettiği gibi büyük çaplı arazilerinin olmadığını tespit edildi.

TACİZ SUÇUNDAN YARGILANIYOR
Öte yandan Uğur Öksüz isimli şahsın, Adana Tufanbeyli Adliyesi'nde "taciz" suçlamasıyla yargılamasının devam ettiği, İzmir'de bir kadını "ısrarlıtakip" suçlamasıyla soruşturma geçirmekte olduğu, Konya Çumra'da da "falanca kişiler evime girip hırsızlık yaptı" şeklinde mesnetsiz isnatları sebebiyle "suç uydurma" suçundan soruşturma geçirdiği öğrenildi. Uğur Öksüz'ün, bu ve benzeri şekilde çok sayıda müşteki sıfatıyla başka kişiler hakkında mesnetsiz iddialarla şikayetçi olduğu ancak bizzat kendi eşi tarafından teyit edilmeyen isnatlar sebebiyle Adliye'yi meşgul eden birisi olduğu kaydedildi.

MUHALEFETTEN TALİMAT ALDIĞI İDDİASI
Dengesiz tavırlarıyla bilinen şahsın muhalefet partilerinin Çumra'daki yöneticileri tarafından İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi'ye protesto yapması için yönlendirildiği ifade ediliyor. Söz konusu paylaşımı ilk olarak Anahtar Parti Çumra İlçe Başkanlığı mensupları paylaşmasının ardından da CHP'li troller ve FETÖ'cü hesaplar organize şekilde yayıldı.

CAMİ TUVALETİNDE SKANDAL GÖRÜNTÜLER!
Gündeme gelen ifadelerin ardından Konya'nın Çumra ilçesinde dolaşan bir videoda ise provokatör Uğur Öksüz'ün, cami tuvaletinde zihinsel engelli bir kadınla yakalandığına dair görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde belediye ekipleri tarafından şahıs tuvalette kıskıvrak yakalandığı görülüyor.
SABAH
YORUM YAP
Konya'da Kurban Bayramı için tedbirler alındı
CHP'deki savaş Konya'ya da sıçradı! Milletvekili ve Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını kaldırdılar
Başkan Altay: “1 Milyon 800 Bin Çiçeği Toprakla Buluşturuyor, Konya’mızın Görsel Zenginliğini Artırıyoruz”
Konya'da CHP'li belediyeye ayrımcılık cezası
Annesini 20, babasını 10 bıçak darbesiyle öldüren şüpheli: Kriz anında yaptım
Yer Konya... Okulda ölümde sorumlu yok!
Konya’da Dehşet: Anne ve Babasını Bıçaklayarak Katletti

