Beyin cerrahı ameliyat ettiği hastası tarafından bıçakladı!
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan Beyin Cerrahı Dr. Burak Yörük (34), tedavi için gelen hastası T.S. (62) tarafından çıkan tartışmada bıçaklanarak ağır yaralandı.

Kayıt Tarihi: 04.03.2025 22:39 - Son Güncelleme: 27.05.2026 11:49
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Beyin Cerrahisi Servisi'nde öğle saatlerinde Dr. Burak Yörük ile ameliyat ettiği hastası T.S. arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında T.S., Yörük'ü başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle T.S., etkisiz hale getirildi. İhbarla hastaneye sevk edilen polis ekipleri, şüpheliyi gözaltına aldı.
Ağır yaralı Yörük, hastanenin acil servisinde tedaviye alındı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)
YORUM YAP
12 yaşındaki Eyüp Can’ın ölümü yürek burktu: “Trafikten korudum ama canilerden koruyamadım”
Konya'da 100 öğrenci kutsal topraklara gitmeye hak kazandı! İşte isim listesi
Konya'da Kurban Bayramı için tedbirler alındı
CHP'deki savaş Konya'ya da sıçradı! Milletvekili ve Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını kaldırdılar
Başkan Altay: “1 Milyon 800 Bin Çiçeği Toprakla Buluşturuyor, Konya’mızın Görsel Zenginliğini Artırıyoruz”
Konya'da CHP'li belediyeye ayrımcılık cezası
Annesini 20, babasını 10 bıçak darbesiyle öldüren şüpheli: Kriz anında yaptım

