Açık

12°C
Konya

Cani kocanın paylaşımları kan dondurdu

Cani kocanın paylaşımları kan dondurdu
Kayıt Tarihi: 22.03.2026 10:01 - Son Güncelleme: 25.05.2026 00:18
YAZI
A

Aksaray'ın Ortaköy ilçesine bağlı Oğuzlar köyünde meydana gelen olayda Gamze Yıldırım, ablası Beyaz Çakmak (48) ile birlikte anne ve babalarının mezarına ziyarete gitti. Boşanma aşamasında olduğu eşi Habip Emre Yıldırım, tüfekle üzerlerine ateş açmış, 3 çocuk annesi Gamze Yıldırım, olay yerinde hayatını kaybetmiş, ablası Beyaz Çakmak ise ağır şekilde yaralanmıştı. Katil zanlısı Yıldırım ise jandarma ekiplerince yakalanıp, gözaltına alınmıştı. Katil zanlısı Yıldırım'ın sosyal medya paylaşımları da kan dondurdu. Yıldırım'in cinayetten hemen önce, 'Ben bana yapılan hiçbir şeyi unutmam. İntikam almadan da kimseye nefes aldırmam' yazdığı görüldü. Yine cinayetten hemen önce bir de mezarlık videosu paylaşan Yıldırım'ın kadın cinayetlerini haklı gösterir paylaşımlar yapması da pes dedirtti.

VURULDUĞU MEZARLIKTA TOPRAĞA VERİLDİ

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki otopsi işlemlerinin ardından Gamze Yıldırım’ın cenazesi yakınları tarafından teslim alınarak Ortaköy ilçesine getirildi. Yıldırım, kılınan cenaze namazının ardından Oğuzlar köyü mezarlığında toprağa verildi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Benzer Haberler

Kategorideki Diğer Haberler