
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi NATO zirvesi için ABD'de! Dikkat çeken Biden detayı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere ABD'nin başkenti Washington DC'ye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Andrews Askeri Hava Üssü'nde TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Sedat Önal, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün ve diğer ilgililer karşıladı.
BAŞKAN ERDOĞAN'IN BİDEN İLE GÖRÜŞMESİ BEKLENİYOR
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, MİT Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Çağatay Özdemir ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan da Washington'a geldi.
NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında devlet ve hükümet başkanları toplantısına katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün NATO'nun 75. Yıl Anma Etkinliği'ne iştirak edecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden ve bazı devlet ve hükûmet başkanlarıyla ikili görüşmeler de gerçekleştirecek.
YORUM YAP


Selçuk Üniversitesi'nde dehşet! Öğrenci dekan yardımcısını vurup intihar girişiminde bulundu

Ankara'daki sendikada silahlı kavga: Şube başkanı, şube sekreterini öldürdü

Ortalığı karıştırdı! Bir doktor hastanede biber gazı sıkıp silah gösterdi! Evinde ise bakın ne çıktı...

Cengiz Holding'den açıklama: Alüminyum, ülkemiz için stratejik öneme sahiptir

Polis memuru eski kayınpederi ve bacanağına dehşeti yaşattı! 1 ölü, 1 yaralı

Yasa çıkacak diye fiyatları katlandı! Şimdi hepsi ellerinde kaldı... ÖTV teşviki için çalışma yok

Bingöl'de yolcu otobüsü şarampole devrildi: 5 ölü 38 yaralı
