Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 15 Temmuz şehitlerinin ailesine ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarınca 15 Temmuz 2016'da gerçekleştirilen darbe girişiminde 2 oğlu ve damadını şehit veren 99 yaşındaki Muzaffer Gülşen'i evinde ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, beraberinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ankara Valisi Vasip Şahin, AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ve Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar ile Kızılcahamam'da bulunan Gülşen'in evine gitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisini karşılayan mahalle sakinleriyle tokalaştı.
Daha sonra Muzaffer Gülşen'in evine geçen Erdoğan, aile fertleri tarafından karşılandı.

Bir süre sohbet ettiği Gülşen, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, bir miktar para biriktirdiğini ve bunu Filistin'deki çocuklara ulaştırmak istediğini söyledi.
Bunun üzerine Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'a talimat veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, paranın bağış yoluyla Filistin'deki çocuklara ulaştırılmasını istedi.
Şehit Lütfi Gülşen'in oğlu Metehan Gülşen de evde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne yapılan saldırıda babası ve 2 yakınının şehadet şerbetini içtiğini, bu gururu 9 yıldır taşıdıklarını söyledi.
Gülşen, "Allah mekanlarını cennet eylesin. Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Çok mutlu olduk sizi gördüğümüz için." dedi.
YORUM YAP
Konya'da Ulaşım Rahatlıyor! Şehir Hastanesi Yolu Yenilendi
Başkan Altay Hasat Sevincine Ortak Oldu
Asgari ücrette ezber bozacak model! Bölgesel sistem değerlendiriliyor
Haluk Levent yardım paralarıyla şarap fabrikasına ortak oldu! MASAK raporu gerçeği ortaya çıkardı
Konya Büyükşehir İtfaiyesi, JOIFF Akreditasyonu Alan Dünyanın İlk Yerel Yönetim İtfaiye Teşkilatı Oldu
Konya’da üvey oğlu tarafından kızıyla beraber vahşice katledilmişti! Dursuniye ve Esmanur Öztürk gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı
Konya'da adliyeden zimmetine 6,5 milyon TL geçirmişti: O katibin savunması pes dedirtti! 'Paraya ihtiyacım yoktu...'

