Husumetli iki grubun tartışması kanlı bitti: 2 ölü!
Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde aralarında husumet bulunan iki grup arasında tartışma çıktı. Olayın büyümesi üzerine taraflar birbirlerine silahla saldırdı. Meydana gelen olayda Nurgül Kocaoğlu ile Hatice Gümüş hayatını kaybetti, bir kişi ise yaralandı.

Kayıt Tarihi: 02.01.2025 22:49 - Son Güncelleme: 27.05.2026 01:31
Afyonkarahisar'da iddiaya göre, ilçeye bağlı Çiğiltepe köyünde aralarında husumet bulunan iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, taraflar birbirlerine av tüfekleri ve tabancalarla ateş etti.

Kavgada, H.G, (47) N.K. (47) ile H.G. (49) yaralandı. Ambulanslarla Afyonkarahisar'daki hastanelere kaldırılan yaralılardan H.G. (47) ile N.K. (47) müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kolundan yaralanan H.G'nin (49) ise hastanedeki tedavisi sürüyor. Jandarma ekipleri, 7 şüpheliyi gözaltına aldı.
YORUM YAP
12 yaşındaki Eyüp Can’ın ölümü yürek burktu: “Trafikten korudum ama canilerden koruyamadım”
Konya'da 100 öğrenci kutsal topraklara gitmeye hak kazandı! İşte isim listesi
Konya'da Kurban Bayramı için tedbirler alındı
CHP'deki savaş Konya'ya da sıçradı! Milletvekili ve Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını kaldırdılar
Başkan Altay: “1 Milyon 800 Bin Çiçeği Toprakla Buluşturuyor, Konya’mızın Görsel Zenginliğini Artırıyoruz”
Konya'da CHP'li belediyeye ayrımcılık cezası
Annesini 20, babasını 10 bıçak darbesiyle öldüren şüpheli: Kriz anında yaptım

