
İçişleri Bakanlığı duyurdu: İki asker şehit oldu

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Lice ilçesi Göçer Mahallesi kırsalında Lice Jandarma Komando Alay Komutanlığı unsurlarınca dün yürütülen Eren Abluka-18 Şehit Jandarma Onbaşı Doğan Dağcı Operasyonu'nda teröristlerle çıkan silahlı çatışmada Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Oğuzhan Arduç, Jandarma Uzman Çavuş Turgut İçen ve Jandarma Uzman Onbaşı Mustafa Can Akdoğan'ın yaralandığı belirtildi.
Yaralılardan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Arduç'un sevk edildiği Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, Jandarma Uzman Çavuş İçen'in Dağkapı Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu kaydedildi.
Teröristlerin tespiti ve etkisiz hale getirilmesi için bölgeye takviye jandarma özel harekat (JÖH) ve jandarma komando birliklerinin sevk edildiği bildirildi.
Açıklamada, "Şehitlerimize Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına başsağlığı, yaralı personelimize ise acil şifalar diliyoruz." denildi.
YORUM YAP


İstanbul’da korkunç kaza: 2 ölü 5 yaralı

Spor Toto Süper Lig fikstürü çekildi! Konyaspor, sezonu deplanman’da açacak

Sağlık Bakanlığı haftalık Kovid-19 verilerini açıkladı

3 KİŞİ YARALANDI!
Konya’da traktör ile otomobil kaza yaptı! Kazada traktör ikiye bölündü 3 yaralı var!

Selva Makarna’nın Lezzeti Bir Kez Daha Ödüllendirildi

AYNI AİLEDEN 5 CAN!
Feci kaza! İki araç birbirine girdi aynı aileden 5 kişi yaşamını yitirdi

İKİSİNİN KARDEŞ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ
Konya’da 5 kişinin öldüğü kazada yeni detaylar

VATANDAŞ KOLAYCA BİLETİNİ BULUYOR
Konya otogarında bayram öncesi sakinlik hakim

Vakalar artıyor! TTB'den dikkat çeken koronavirüs uyarısı

EN DÜŞÜK SICAKLIK 28 DERECE OLARAK ÖLÇÜLDÜ
Konya’da bu hafta havalar nasıl olacak?

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Rektörlüğü'nde devir teslim töreni yapıldı

Kiracıları çıkartmak için ev sahiplerinden fatura oyunu! Elektrik ve su abonelikleri...

Bakan Soylu, Batı Karadeniz'deki selin maliyetini açıkladı: 4,2 milyar TL

MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit oldu
