İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğüne Tuncay Karabulut Yeniden Atandı

Karabulut yaptığı açıklamada, “İletişim Başkanımız Sayın Prof. Dr. Burhanettin Duran’ın takdirleriyle, daha önce de onurla yürüttüğüm İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğü görevine yeniden görevlendirilmiş bulunmaktayım. Konya, Aksaray ve Karaman illerimizde, kamu diplomasisi, iletişim stratejileri, kamuoyu bilgilendirme faaliyetleri ve uluslararası tanıtım süreçleri başta olmak üzere, kurumumuzun misyonunu en güçlü şekilde temsil etmeye devam edeceğiz.” dedi.
Yeni döneme ilişkin açıklamalarda da bulunan Karabulut, kamu kurumları, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve basın mensuplarıyla güçlü bir işbirliği içinde olacaklarını belirterek, “Bölgemizin potansiyelini en iyi şekilde yansıtmak, doğru ve hızlı bilgi akışını sağlamak ve basın kuruluşlarımızla olan güçlü işbirliğimizi daha da ileri taşımak için kararlılıkla çalışacağız. Bu kutlu göreve şahsımı yeniden layık gören Sayın İletişim Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Tüm basın mensuplarımızla el birliği içinde, bölgemiz için hayırlı hizmetler üretmeyi temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.
YORUM YAP
Medova Hastanesi’nde Taciz Skandalı: Mağdur Sekretere "Ses Kaydı" Davası!
Yer Konya... Vicdanları sızlatan karar Yargıtay’dan döndü
Konya’da zamanın durduğu han: 1200’lerden kalan sır halen çözülmedi
Konya’da çoğu kişinin daha önce adını duymadığı baraj: Yapım amacı şaşırttı!
Konya’da Mavi Boğaz Kanyonu doğaseverleri ağırlıyor: Sörf yapmak isteyenlere burayı görmelisiniz!
ARDIÇLI TOKİ’YE DE LİMA MÜJDESİ
Başkan Altay, Talha Bayrakçı Lima’nın İş Başlangıcını Yaparak, Bosna Hersek FERA’nın Temelini Attı
Trafik cezalarında gelinen nokta! Konya’da “Hayatında bir damla alkol almayan” sürücüye alkollü işlem! Mahkemeye başvurdu!

