Çok Bulutlu

13°C
Konya

Konya Balıkesir için tek yürek oldu! Yardım konvoyu gece yarısı yola çıktı

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen 6.1 büyüklüğündeki deprem sonrası Konya Büyükşehir Belediyesi hızla harekete geçti. İki mobil mutfak, bir destek tırı ve 15 personelden oluşan ekip, gece yarısı Sındırgı’ya doğru yola çıktı.
Konya Balıkesir için tek yürek oldu! Yardım konvoyu gece yarısı yola çıktı
Kayıt Tarihi: 28.10.2025 09:42 - Son Güncelleme: 28.10.2025 23:27
YAZI
A

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen 6.1 büyüklüğündeki deprem, çevre illerde de hissedildi. AFAD verilerine göre yerin yaklaşık 6 kilometre derinliğinde gerçekleşen sarsıntı, vatandaşlarda büyük korku yarattı. İlk belirlemelere göre, depremde can kaybı yaşanmazken, daha önce ağır hasarlı olduğu tespit edilen üç bina tamamen yıkıldı.

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN HIZLI DESTEK

Depremin ardından Konya Büyükşehir Belediyesi ekipleri vakit kaybetmeden harekete geçti. Belediye, iki mobil mutfak aracı ve bir destek tırı ile birlikte 15 kişilik personel ekibini Sındırgı’ya gönderdi. 

BAŞKAN ALTAY’DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Balıkesir halkına geçmiş olsun dileklerini iletti. Altay mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Balıkesir’de meydana gelen ve çevre illerimizden de hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim bizleri her türlü afetten korusun. İlk etapta 2 mobil mutfağımız ve destek tırımız 15 personel ile Sındırgı için yola çıktı. Yolları açık olsun.”

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler