Çok Bulutlu

13°C
Konya

Konya Kırmızı Et Üreticileri Birliğinin 5. Olağan genel kurulunda Nazif Karabulut güven tazeledi

Yeniden başkan seçilmesinin ardından duygu ve düşüncelerini Konya’nın Nabzı’yla paylaşan Karabulut, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üreticilerimizin sorunlarını gerek yerinde, gerekse Ankara'da çözmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Konya Kırmızı Et Üreticileri Birliğinin 5. Olağan genel kurulunda  Nazif Karabulut güven tazeledi
Kayıt Tarihi: 23.05.2022 01:21 - Son Güncelleme: 28.03.2024 20:49
YAZI
A

Konya Kırmızı Et Ürünleri Tarımsal Üreticileri Birliği 5. Olağan Genel Kurulunu yaptı. Genel kurulda yapılan seçimde mevcut başkan Nazif Karabulut üyelerin tüm oylarını alarak yeniden başkan seçildi.


“ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM”

Başkan Karabulut, genel kurulun ardından duygu ve düşüncelerini Konya’nın Nabzı’na değerlendirdi. 

Üyelere teşekkür eden Başkan Karabulut, "Değerli üreticilerimiz ile birlikte kongremizi gerçekleştirdik. Genel kurulda beni yeniden başkan seçen bütün üyelerimize teşekkür ederim. 2005 yılında 16 kurucu üyeyle birliğimizi kurduk. O dönemden bu döneme kadar yapılan seçimleri üyelerimizin teveccühü ile kazanıyorum. Meşakkatli ve sıkıntılı dönemlerden geçtik. Ama çok şükür ki şu an geldiğimiz noktada birliğin binasını aldık, araçlar aldık” dedi.   


“ÜRETİCİMİZİN SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

“Sektörümüzün ve üreticilerimizin sorunlarını biliyor ve yakından takip ediyoruz” diyen Karabulut, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üreticilerimizin sorunlarını gerek yerinde, gerekse Ankara'da çözmek için elimizden geleni yapacağız. Genel kurulumuza katılım sağlayan Konya Tarım İl Müdürümüz Ali Ergin Beye, İl Müdür yardımcılarımız Esat Altuntaş ve İsa Kaplan Beye, Konya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Edip Yıldız’a, Merkez Meram Ziraat Odası Başkanı Murat Yağız'a, Veterinerler Odası Başkanı Mesut Koçak’a, Meram Süt Birliği Başkanı Hasan İşler’e, merkez ve çevre ilçe ve köylerden genel kurulumuza katılım sağlayan değerli üreticilerimize teşekkür ederiz.”ifadelerini kullandı

KONYA'NIN NABZI

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler