Çok Bulutlu

19°C
Konya

Konya otogarında esrarengiz olay: Öldüğü anlaşıldı!

Konya Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yolcu bekleme alanında fenalaşan 66 yaşındaki bir kişi, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Olay, çevredekilerin ihbarı üzerine ortaya çıktı.
Konya otogarında esrarengiz olay: Öldüğü anlaşıldı!
Kayıt Tarihi: 28.04.2026 17:29 - Son Güncelleme: 28.04.2026 18:50
YAZI
A

Konya Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde öğleden sonra üzücü bir olay yaşandı. Beyşehir’den gelen otobüsten inerek yolcu bekleme alanına geçen 66 yaşındaki bir kişi, burada bir anda fenalaştı.

İlk anda çevredeki vatandaşlar tarafından uyuduğu düşünülen kişinin durumunun ciddiyetini fark edenler, otogar görevlilerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, şahsın kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği belirlendi. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan kişinin ölümü, terminalde kısa süreli üzüntüye neden oldu.

Olayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Benzer Haberler

Kategorideki Diğer Haberler