Açık

13°C
Konya

Konya’da akaryakıt kaçakçılarına suçüstü: 6.220 litre kaçak akaryakıt ele geçirdi

Konya’da polis ekiplerince akaryakıt kaçakçılarına suçüstü yapıldı. Akaryakıt aktarımı yapıldığı esnada baskın yapan polis ekipleri, iki kamyonun kasasında 6.220 litre kaçak akaryakıt ele geçirdi. Olayla ilgili 3 şahıs gözaltına alındı.
Konya’da akaryakıt kaçakçılarına suçüstü:  6.220 litre kaçak akaryakıt ele geçirdi
Kayıt Tarihi: 03.02.2023 10:21 - Son Güncelleme: 17.03.2024 21:21
YAZI
A

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, devletin vergi kayıplarının önlenmesi ve haksız kazancın engellemesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve Karatay Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin koordineli olarak yaptığı çalışmalar kapsamında, akaryakıt kaçakçılığı yapıldığının tespit edilmesi üzerine ekipler harekete geçti. 


Karatay İlçesi Büsan Sanayi Sitesi içerisinde iki kamyonun kasasından akaryakıt aktarımı yapıldığı esnada polis ekipleri kaçakçılara suçüstü yaptı. Kamyonların kasasına yerleştirilen akaryakıt depolarının içerisinde 6.220 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. 

Olayla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler