Konya'da çocuk gelin skandalı: 13 yaşındaki kız çocuğuna yüzük taktılar

13 yaşındaki kız çocuğu, kendisinden 15 yaş büyük şahısla nişanlandırıldı. O anlar kayıt altına alındı.
Haber Dairesi sitesinin haberine göre; çocuk gelin skandalı Konya’nın Beyşehir ilçesine bağlı Karaali Mahallesinde yaşandı.
Skandal görüntülerde; yüzüklerin takıldığı evde çevredekilerin bahşişler topladığı görülüyor. Ayrıca herkes gülerken küçük çocuğun büyük şaşkınlık yaşadığı belirtildi.
İsminin açıklanmasını istemeyen bir mahalle sakini; nişanın birkaç gün önce gerçekleştiğin, ailenin kısa süre içinde düğün yapmak için hazırlık yaptığını söyledi.
YENİ GELİŞME
AİLE FERTLERİNİN İFADESİ ALINDI
Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri görüntüler üzerine inceleme başlattı. Jandarmanın, inceleme kapsamında C.S. ve nişanlandığı A.G. ile aile fertlerinin ifadesine başvurduğu öğrenildi.
Kaynak: Haber Dairesi
YORUM YAP
Konya'da Kurban Bayramı için tedbirler alındı
CHP'deki savaş Konya'ya da sıçradı! Milletvekili ve Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını kaldırdılar
Başkan Altay: “1 Milyon 800 Bin Çiçeği Toprakla Buluşturuyor, Konya’mızın Görsel Zenginliğini Artırıyoruz”
Konya'da CHP'li belediyeye ayrımcılık cezası
Annesini 20, babasını 10 bıçak darbesiyle öldüren şüpheli: Kriz anında yaptım
Yer Konya... Okulda ölümde sorumlu yok!
Konya’da Dehşet: Anne ve Babasını Bıçaklayarak Katletti

