Konya’da enkaz altında kalan 3 kişi sağ kurtarıldı!

Konya'nın Selçuklu ilçesi Haşmetli Sokak'ta, saat 20.05 civarında çöken 4 katlı binanın en kazında devam eden çalışmalarda 3 kişi kurtarıldı. 2 kişinin de arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.
Konya'da çöken binada yürütülen çalışmalarda 5 saat sonra enkaz altından sağ olarak kurtarılan Muhammed Cedan (24) ve Halid El Cedan'ın (55) ardından 7’nci saatte 17 yaşlarında bir erkek daha sağ olarak kurtarıldı. Ekipler, enkazda olduğu tahmin edilen 2 kişiyi kurtarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

BAKAN YERLİKAYA, BÖLGEDE KONUŞTU!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Konya'da çöken 4 katlı binayla ilgili, enkazdan 2 kişinin sağ çıkarıldığını, üçüncü kişiyle de temas sağlandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya'nın açıklamaları şöyle: “Az önce size güzel bir haber verelim, 2 ambulans sesi duyduk. Arama kurtarma ekiplerimiz, 4 saat 15 dakika sonra bu çalışmalarla, yaşayan 2 kişiyi kurtardı. Benim şu anda arkadaşlarımla beraber yapmaya çalıştığım tek şey var, içerideki canlara ulaşmak. Az önce ambulansın sesini duyduğumuz gibi tekrar duymak.
Şu an odaklandığımız, bu. Eğer beraberlerinde bizim bilmediğimiz, adres ve telefonla teyitle yapmış olduğumuz kontrollerde onların haricinde birisi daha varsa sayı daha fazla olabilir ama bizim kanaatimiz şu ki, orada enkaz altında 3 can olduğunu düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı.
YORUM YAP
12 yaşındaki Eyüp Can’ın ölümü yürek burktu: “Trafikten korudum ama canilerden koruyamadım”
Konya'da 100 öğrenci kutsal topraklara gitmeye hak kazandı! İşte isim listesi
Konya'da Kurban Bayramı için tedbirler alındı
CHP'deki savaş Konya'ya da sıçradı! Milletvekili ve Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını kaldırdılar
Başkan Altay: “1 Milyon 800 Bin Çiçeği Toprakla Buluşturuyor, Konya’mızın Görsel Zenginliğini Artırıyoruz”
Konya'da CHP'li belediyeye ayrımcılık cezası
Annesini 20, babasını 10 bıçak darbesiyle öldüren şüpheli: Kriz anında yaptım

