Çok Bulutlu

15°C
Konya

​Konya’da kurbanlık fiyatları açıklandı

Kurban Bayramı’na kısa bir süre kalmışken vatandaşlar da kurbanlık arayışına başladı. Şimdiden fiyat araştırmasına girenler uygun kurbanlık bulabilmek için tüm alternatifleri deniyor. Fiyatlar ise bu sene geçen yıla göre baya yükseldi. Peki, Konya’da kurbanlık fiyatları ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...
​Konya’da kurbanlık fiyatları açıklandı
Kayıt Tarihi: 28.05.2022 19:45 - Son Güncelleme: 24.04.2024 22:47
YAZI
A

Kurban Bayramı’na kısa bir süre kala ibadetlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar yavaş yavaş kurbanlık arayışlarına başladı.

Küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları, şimdiden hazırlığa başlamak isteyen vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Bütçesine uygun kurbanlık arayanlar, bayrama kısa bir süre kala fiyatları da merak ediyor.

Konya’da kurbanlık fiyatları ne kadar oldu?

Enflasyonun da etkisiyle kurbanlık fiyatlarında da gözle görülür artış var. Bugünkü piyasaya göre Konya’da kurbanlık fiyatları küçükbaş 2 bin 600 ile 3 bin 500 TL arasında büyükbaş ise 31 bin 500 ile 50 bin 500 lira arasında olacağı ön görülüyor.

Konya Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Nazif Karabulut, Konya’da bu yıl kurbanlık başta olmak üzere hayvan varlığı sayısında bir sıkıntının olmadığını söyledi. 

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler