Konya'da motosiklet sürücülerine rekor ceza!
Konya’nın Çumra ilçesinde motosiklet sürücülerine yönelik gerçekleştirilen denetimlerde, çevreyi yüksek sesle rahatsız eden sürücülere işlem yapıldı. Denetimlerde toplam 905 bin TL idari para cezası uygulanırken, çok sayıda motosiklet trafikten men edildi.

Kayıt Tarihi: 08.08.2026 10:17 - Son Güncelleme: 02.09.2026 03:34
Çumra’da kamu düzeninin sağlanması ve vatandaşların huzur ve güvenliğinin korunması amacıyla motosikletlere yönelik denetimler gerçekleştirildi.

İlçe genelinde yapılan uygulamalarda, özellikle yüksek ses çıkararak çevreyi rahatsız eden motosiklet sürücüleri kontrol edildi. Denetimler kapsamında kurallara uymadığı tespit edilen sürücülere idari yaptırım uygulandı.
Gerçekleştirilen denetimlerde toplam 905 bin TL idari para cezası kesilirken, çok sayıda motosiklet trafikten men edildi.

Yetkililer, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması, kamu düzeninin korunması ve trafik güvenliğinin artırılması amacıyla motosikletlere yönelik denetimlerin kararlılıkla ve aralıksız sürdürüleceğini belirtti.
YORUM YAP




