Konya'da tramvay hizmet vermeyecek! Kullananlar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), şehir içi ulaşımı yakından ilgilendiren önemli bir duyuru yaparak bisiklet tramvayı seferlerinde geçici bir durdurma uygulanacağını açıkladı. Yapılan bilgilendirmeye göre, sistemde gerçekleştirilecek planlı teknik bakım çalışmaları nedeniyle bisiklet tramvayı bugün, 24 Nisan 2026 Cuma günü boyunca hizmet veremeyecek.

Belediye yetkililerinden alınan bilgiye göre, bakım çalışmalarının temel amacı ulaşım hizmetlerinde güvenlik standartlarını yükseltmek ve sistemin daha verimli çalışmasını sağlamak olarak belirtildi. Özellikle bisiklet kullanıcılarının şehir içi ulaşımda yoğun olarak tercih ettiği bisiklet tramvayında yapılacak teknik kontrollerin, olası arızaların önüne geçmek ve hizmet kalitesini artırmak için planlandığı ifade edildi.
Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren AKOM, yaptığı açıklamada vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için ulaşım planlarını bu geçici durumu dikkate alarak yapmaları gerektiğini vurguladı. Açıklamada, bakım sürecinin gün içinde tamamlanmasının hedeflendiği ve çalışmaların ardından seferlerin yeniden normal seyrine döneceği bilgisi paylaşıldı.
YORUM YAP
Trafik cezalarında gelinen nokta! Konya’da “Hayatında bir damla alkol almayan” sürücüye alkollü işlem! Mahkemeye başvurdu!
Konya’nın Kültürel Hafızası Yenileniyor: Rampalı Çarşı’da Yeni Dönem
GÖDENE’NİN KALBİNDE "BİLGE" NESİLLER YETİŞECEK
Konya Büyükşehir'in Gödene'ye kazandıracağı Bilgehane ve Lima binasının temeli atıldı
Konya'da Otomobil şarampole yuvarlandı: Kardeşlerden 1'i öldü, 1'i yaralandı
Konya’da belediye 25 bin kişiye ücretsiz dağıtacak! Başvurular bugünden başlıyor
Selçuklu’da Dünya Sağlık Günü’nde Anlamlı Açılış
“KONYA, TÜRKİYE’NİN TARIM BAŞKENTİ KONUMUNDA”
Başkan Altay: “Konya’mızın Bereketli Topraklarını Hep Birlikte Daha Güçlü Yarınlara Taşımaya Devam Edeceğiz”

