Konya'da vatandaşlara kebap yerine kalp yedirmişler!

Konya'da yapılan denetimlerde 12 üründe taklit ve tağşiş yapıldığı, bir üründe ise insan sağlığını tehlikeye atacak kanserojen madde kullanıldığı tespit edildi. 10 firma, hile yaptığı gerekçesiyle ifşa edildi. Konyalılar ise kendi sağlığını tehlikeye atan firmaları bilmek, ona göre önlem almak istiyor.
Konya merkeze 53 kilometre uzaklıkta bulunan, merkeze en yakın ilçelerden biri olan Sarayönü'nde bir restoran da hileli ürün satışı gerçekleştirdi.
Sarayönü'nde uzun yıllardan bu yana iki şubesiyle hizmet veren Cavlaklar Restoran ve Turkuaz Restorant'ın Adana kebabına hile kattığı öğrenildi. Cavlaklar Restoran Gıda Hayvancılık Nak. Ve Tic. Ltd. Şti.-Turkuaz Restaurant'ın, çiğ Adana'sında sakatat (kalp) tespit edildi.
Lokantanın 26.06.2024 parti/seri numaralı ürünlerinde hile çıktı. Lokantanın sakatatı Konya'dan aldığı da öğrenilirken, yıllardır ürünlerinde sakatat kullandığı da ilçe halkı tarafından iddia ediliyor.
YORUM YAP
Medova Hastanesi’nde Taciz Skandalı: Mağdur Sekretere "Ses Kaydı" Davası!
Yer Konya... Vicdanları sızlatan karar Yargıtay’dan döndü
Konya’da zamanın durduğu han: 1200’lerden kalan sır halen çözülmedi
Konya’da çoğu kişinin daha önce adını duymadığı baraj: Yapım amacı şaşırttı!
Konya’da Mavi Boğaz Kanyonu doğaseverleri ağırlıyor: Sörf yapmak isteyenlere burayı görmelisiniz!
ARDIÇLI TOKİ’YE DE LİMA MÜJDESİ
Başkan Altay, Talha Bayrakçı Lima’nın İş Başlangıcını Yaparak, Bosna Hersek FERA’nın Temelini Attı
Trafik cezalarında gelinen nokta! Konya’da “Hayatında bir damla alkol almayan” sürücüye alkollü işlem! Mahkemeye başvurdu!

