Açık

24°C
Konya

Konyaspor, Adana Demirspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Konyaspor, Adana Demirspor maçı hazırlıklarını tamamladı
Kayıt Tarihi: 26.08.2021 13:21 - Son Güncelleme: 11.04.2024 15:14
YAZI
A

Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşacak Konyaspor, yaptığı antrenmanla mücadelenin hazırlıklarını tamamladı.

Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşacak Konyaspor, yaptığı antrenmanla mücadelenin hazırlıklarını tamamladı.

Süper Lig'in 3. hafta maçında yarın deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşacak olan Konyaspor, son çalışmasını yaptı. Kayacık Tesisleri'nde, Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanı Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen ve yöneticiler de takip etti. Topla yapılan ısınma hareketleri ile başlayan antrenman 5'e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Futbolcular, çıkış koşularının ardından yapılan taktik çalışma ile antrenmanı tamamladı.

Adana Demirspor ile Konyaspor yarın saat 21.45'te Yeni Adana Stadyumu'nda karşılaşacak. Mücadelede hakem Alper Ulusoy görev yapacak.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Benzer Haberler

Kategorideki Diğer Haberler