
Trabzonspor’un, Konyaspor forması giyen ve sözleşmesinin bitimine kısa süre kalan tecrübeli golcü Umut Nayir’i kadrosuna katmak istediği, bu doğrultuda yeşil-beyazlı kulüple takas ağırlıklı bir formül üzerinde durduğu belirtiliyor. Bordo-mavili yönetimin, Konyaspor’un ihtiyaçları doğrultusunda birden fazla oyuncu seçeneğini gündeme getirdiği ifade ediliyor.
TAKAS SEÇENEKLERİ MASADA
Görüşmelerde Trabzonspor’un; Kazeem Olaigbe ve Cihan Çanak gibi kanat oyuncularının yanı sıra, bonservisinin yüzde 50’si bordo-mavili kulüpte bulunan Adana Demirspor’dan Salih Kavrazlı seçeneğini Konyaspor’a sunduğu iddia ediliyor. Yeşil-beyazlıların, kadro yapılanmasına en uygun ismi belirlemek için teknik heyetle değerlendirme yaptığı öğrenildi.

UMUT NAYİR İLE ANLAŞMA SAĞLANDI
Trabzonspor’un, Umut Nayir ile kişisel şartlar konusunda büyük ölçüde anlaşmaya vardığı ve tecrübeli futbolcuya 1,5 yıl artı 1 yıl opsiyonlu bir sözleşme teklif ettiği ifade ediliyor. Konyaspor cephesinin de oyuncunun ayrılığına prensipte sıcak baktığı, nihai kararın iki kulüp arasında yapılacak son görüşmeler sonrası netleşeceği belirtiliyor.
İki kulübün, Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa mücadelesinin ardından bir araya gelerek transferi sonuçlandırmayı hedeflediği kaydediliyor.
KONYASPOR’DA TRANSFER HAREKETLİLİĞİ SÜRÜYOR
Öte yandan Konyaspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekip, teknik direktör Çağdaş Atan’ın raporu doğrultusunda özellikle sol ayaklı bir stoper ve sol kanat oyuncusu takviyesi yapmayı planlıyor.
Konyaspor, ara transfer sürecinde şu ana kadar Arif Boşluk, Deniz Türüç, Sander Svendsen ve Berkan Kutlu’yu kadrosuna katarak önemli adımlar attı. Yönetimin, eksik bölgeler için temaslarını sürdürdüğü öğrenildi.