Konyaspor'da yılın transferi!

Konyaspor, geçtiğimiz hafta Trabzonspor ile yaptığı görüşmeler sonucunda stoper Rayyan Baniya ve sol kanat oyuncusu Kazeem Olaigbe için anlaşma sağlamıştı. Öte yandan sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Umut Nayir ise Karadeniz ekibinin yolunu tutmuştu.
Umut Nayir kısa süre içinde Trabzonspor’a katılarak maç kadrosunda yer alırken, Baniya ve Olaigbe transferleri resmi olarak kamuoyuna duyuruldu. Baniya’nın cuma günü Konya’ya gelmesinin ardından, uzun süredir gündemde olan Olaigbe transferinde de tüm engeller aşıldı. Belçikalı futbolcunun sabah saatlerinde Konya’ya ulaşması bekleniyor.
İki oyuncunun da sağlık kontrolleri ve resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından düzenlenecek imza töreniyle 4,5 yıllık sözleşmeye imza atması planlanıyor. Transferlere ilişkin detayların Trabzonspor Kulübü tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirileceği öğrenildi.
Daha önce Blaz Kramer’i kadrosuna yeniden dahil eden Konyaspor, ayrıca Berkan Kutlu, Deniz Türüç, Sander Svendsen ve Arif Boşluk ile sözleşme imzalamıştı. Yeşil-beyazlılar böylece ara transfer dönemini 7 takviye ile kapatmış olacak.
YORUM YAP
Konya'da Kurban Bayramı için tedbirler alındı
CHP'deki savaş Konya'ya da sıçradı! Milletvekili ve Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını kaldırdılar
Başkan Altay: “1 Milyon 800 Bin Çiçeği Toprakla Buluşturuyor, Konya’mızın Görsel Zenginliğini Artırıyoruz”
Konya'da CHP'li belediyeye ayrımcılık cezası
Annesini 20, babasını 10 bıçak darbesiyle öldüren şüpheli: Kriz anında yaptım
Yer Konya... Okulda ölümde sorumlu yok!
Konya’da Dehşet: Anne ve Babasını Bıçaklayarak Katletti

