Konyaspor’da 13 Haziran’da göreve başlayan Ömer Atiker başkanlığındaki yeni yönetim, kısa sürede önemli mali adımlar attı. Göreve geldikten sonraki 10 gün içinde yaklaşık 3,5 milyon Euro, yani 160 milyon TL civarında ödeme gerçekleştiren yönetim, kulüpteki finansal sıkıntıları büyük ölçüde çözüme kavuşturdu.
Teknik heyet, futbolcular ve kulüp personelinin alacaklarını ödeyen yeni yönetim, özellikle oyuncular Kramer ve Bazoer’in kulübe gönderdiği ihtarnamelere de hızlı şekilde yanıt verdi. Bu ödemeler sayesinde, yeni sezon öncesi yaşanan belirsizlikler ortadan kaldırıldı.
Öte yandan, transfer tahtasıyla ilgili gerekli ödemeler de yapıldı. Süreç tamamlanırken, tahtanın resmi olarak önümüzdeki günlerde açılması bekleniyor. Yeşil-beyazlı ekipte yeni yönetimin hızlı mali müdahalesi, sezon öncesi camiada olumlu bir hava estirdi.