Açık

11°C
Konya

Konyaspor’un yıldız ismi: Futbolu bıraktı dönerci oldu!

Bir dönem Süper Lig’de Konyaspor forması giyen ve genç yaşına rağmen büyük bir potansiyel olarak gösterilen Orkan Çınar, futbol kariyerini noktalayıp bambaşka bir sektöre yöneldi. 29 yaşındaki eski futbolcu, ağabeyiyle birlikte Bursa’nın İnegöl ilçesinde dönerci dükkânı açtı.
Konyaspor’un yıldız ismi: Futbolu bıraktı dönerci oldu!
Kayıt Tarihi: 01.11.2025 11:18 - Son Güncelleme: 07.11.2025 00:10
YAZI
A

2017-2018 sezonunda TÜMOSAN Konyaspor’da forma giyen Orkan Çınar, o dönemde gösterdiği performansla dikkat çekmişti. Aynı yıl Beşiktaş’a transfer olan genç oyuncu, teknik direktör Şenol Güneş döneminde Şampiyonlar Ligi kadrosunda da yer almıştı.

Ancak ilerleyen yıllarda form grafiği düşen Çınar, sırasıyla BFC Preussen ve Adanaspor takımlarında kısa süreli maceralar yaşadıktan sonra futboldan uzaklaştı.

TARAFTARLAR ŞAŞKIN: “ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDEN DÖNER TEZGÂHINA”

Futbolu bıraktıktan sonra ağabeyiyle birlikte işletmeciliğe başlayan Orkan Çınar, döner tezgâhının başında çekilen fotoğraflarıyla sosyal medyada gündem oldu. Konyasporlu taraftarlar, eski yıldızın yeni mesleğini görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Kısa sürede binlerce etkileşim alan paylaşımlar, “Şampiyonlar Ligi’nden döner tezgâhına” yorumlarıyla gündem olurken, bazı taraftarlar da Çınar’ın “ekmeğini helal yoldan kazanmasından” dolayı destek mesajları paylaştı.


FUTBOLU BIRAKTI, YENİ HAYATINA ODAKLANDI

Herhangi bir kulüple profesyonel sözleşme yapmadığı öğrenilen Orkan Çınar’ın, futbolu tamamen bırakarak yeni hayatına odaklandığı ifade edildi. Eski futbolcu, kardeşiyle birlikte işlettiği döner dükkânında aktif olarak çalışmaya devam ediyor.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Benzer Haberler

Kategorideki Diğer Haberler