Açık

15°C
Konya

Konya'ya şehit ateşi düştü! 27 yaşındaki Üsteğmen Oğuzhan Varol hayatını kaybetti

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde 3 yıldır Jandarma Komutanı olarak görev yapan 27 yaşındaki Üsteğmen Oğuzhan Varol, geçirdiği ani kalp krizi sonucu hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç komutanın cenazesi, memleketi Konya’da son yolculuğuna uğurlanacak.
Konya'ya şehit ateşi düştü! 27 yaşındaki Üsteğmen Oğuzhan Varol hayatını kaybetti
Kayıt Tarihi: 17.05.2026 22:12 - Son Güncelleme: 17.05.2026 23:06
YAZI
A

Bolu’nun Mudurnu İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Oğuzhan Varol (27), geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Mudurnu’da 3 yıldır İlçe Jandarma Komutanı olarak görev yapan Üsteğmen Oğuzhan Varol, sabah saatlerinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Varol, ilk müdahalenin ardından Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Varol, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Oğuzhan Varol’un memleketi Konya’nın Beyşehir ilçesinde son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Benzer Haberler

Kategorideki Diğer Haberler