Çok Bulutlu

12°C
Konya

Marmaris'te sabotaj ihtimali! Bakan Soylu'dan flaş açıklama

Muğla'nın Marmaris ilçesinde farklı noktalarda devam eden yangınla mücadele 2. gününde.Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Düne göre çok daha iyi durumdayız. Akşama doğru yangın kontrol altına alınabilir" dedi. Bakan Soylu ise sabotaj ihtimali üzerine "Yangının çıkışına dair bir tespitimiz ve bir kimliğimiz var" dedi.
Marmaris'te sabotaj ihtimali! Bakan Soylu'dan flaş açıklama
Kayıt Tarihi: 23.06.2022 11:55 - Son Güncelleme: 20.03.2024 15:03
YAZI
A

Muğla'nın Marmaris ilçesinde farklı noktalarda devam eden yangınla mücadele 2. gününde. Bölgede bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi ortak açıklama yaptı.

BAKAN SOYLU: ELİMİZDE BİR KİMLİK VAR

Yangın bölgesinde açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bir kerede 7-10 ton su atan TSK helikopterleri görevde. Gece görüşlü helikopterler normal gece uçak helikopterler gibi değildir. Bütün yükseklik alçaklıkları haritalandırma gerekir. Bu helikopterlerle ilgili ortaya konulacak adımları o kadar iyi hesap edilmesi gerekir ki bir başka facia ile karşı karşıya kalmayalım. Gece görüşlü helikopterler bu gece veya yarın gece uçuşlarına başlayacak. Yangının nasıl çıktığına yönelik bir tespitimiz ve kimliğimiz var. Arkadaşlarımız üzerindeler. Yakın zamanda kamuoyu ile paylacaşağız.'." diye konuştu.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Benzer Haberler

Kategorideki Diğer Haberler