Açık

10°C
Konya

Merve Özbey'in son hali dikkat çekti! Doğum kilolarından tamamen kurtuldu

Geçtiğimiz aylarda ikinci kez anne olan ünlü şarkıcı Merve Özbey, Hatay'da sahne aldı. Sevilen şarkılarını seslendiren Merve Özbey'in konserde tercih ettiği elbisesi hayranlarından tam not aldı. Ünlü şarkıcının doğum kilolarından kurtulduğu gözlemlendi.
Merve Özbey'in son hali dikkat çekti! Doğum kilolarından tamamen kurtuldu
Kayıt Tarihi: 19.12.2022 09:01 - Son Güncelleme: 18.04.2024 20:20
YAZI
A

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde 8. İlk Kurşun Kültür Sanat ve Turunçgil Festivali etkinlikleri kapsamında şarkıcı Merve Özbey sahne aldı.

Dörtyol Belediyesi tarafından Numune Evler Mahallesi'nde düzenlenen etkinlikte, Özbey sevilen şarkılarını seslendirdi. Konser için alanı dolduran müzikseverler de Özbey'e şarkılarını söylerken eşlik etti. Konser sonunda Özbey'in performansı Hataylı müzikseverler tarafından alkışlandı.


MERVE ÖZBEY DOĞUM KİLOLARINDAN TAMAMEN KURTULDU

Ünlü şarkıcı Özbey, konserde siyah bir kıyafet giymeyi tercih etti. Sahne kostümleri beğeni toplayan Özbey, Hatay konseri için de şık bir görünüm elde etti. Ünlü şarkıcının doğum kilolarından kurtulduğu gözlemlendi.


AA

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler