MHP'li Feti Yıldız'dan infaz düzenlemesi açıklaması: 50 bin kişi daha çıkacak
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, infaz düzenlemesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Mevcut düzenlemelerle cezaevlerinden yaklaşık 50 bin kişinin tahliye edildiğini belirten Yıldız, yeni bir adımla 50 bin kişinin daha çıkmasının gündemde olduğunu söyledi.

Kayıt Tarihi: 06.01.2026 16:11 - Son Güncelleme: 27.07.2026 09:38
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, "İnfaz düzenlemesi yaptık, 50 bin kişi çıkıyor, 50 bin kişi daha çıkacak" dedi.
İnfaz sistemine dair köklü bir düzenlemeye ihtiyaç olduğunu vurgulayan Yıldız, “Benim söylediğim şey İnfaz Kanunu. İnfaz Kanunu çıkarırsak, infaz düzenlemesi de onun içinde olur. Bu işlerden kurtuluruz, derli toplu olur” ifadelerini kullandı.

Yıldız, parçalı düzenlemeler yerine kapsamlı bir infaz kanununun hem uygulamada hem de kamuoyunda yaşanan tartışmaları sona erdireceğini savundu.
"TERÖRSÜZ TÜRKİYE SÜRECİ RAPORUNU BU AY İÇİNDE ÇIKARIRIZ"
Öte yandan Yıldız, Terörsüz Türkiye sürecine ilişkin komisyon raporunun bu ay içinde tamamlanacağını söyledi.
YORUM YAP
Başkan Altay Hasat Sevincine Ortak Oldu
Asgari ücrette ezber bozacak model! Bölgesel sistem değerlendiriliyor
Haluk Levent yardım paralarıyla şarap fabrikasına ortak oldu! MASAK raporu gerçeği ortaya çıkardı
Konya Büyükşehir İtfaiyesi, JOIFF Akreditasyonu Alan Dünyanın İlk Yerel Yönetim İtfaiye Teşkilatı Oldu
Konya’da üvey oğlu tarafından kızıyla beraber vahşice katledilmişti! Dursuniye ve Esmanur Öztürk gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı
Konya'da adliyeden zimmetine 6,5 milyon TL geçirmişti: O katibin savunması pes dedirtti! 'Paraya ihtiyacım yoktu...'
Konya'daki Kazada Yürek Yakan Detay: Ecrin Doğum Gününü Kutlayamadı... Son Yolculuklarına da Birlikte Çıktılar

