Açık

10°C
Konya

Nedim Şener'den HDP'lilere: PKK sizin ailenizden birini öldürüyor ve siz halay çekiyorsunuz!

Gazeteci Nedim Şener, HDP kongresinde terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan lehine slogan atan HDP'lileri sert sözlerle eleştirdi. PKK'nın Doğu ve Güney Doğu Anadolu'da 7 bin Kürdü öldürdüğünü hatırlatan Şener, 'Benim komşumu, akrabamı, ailemden birini öldürmüş olacak bir terör örgütü ve bir parti onun sözcülüğünü yapacak ve ben onun kongresinde halay çekeceğim. Bırakın seçmenliği falan bu insanlık kaybı.' dedi.
Nedim Şener'den HDP'lilere: PKK sizin ailenizden birini öldürüyor ve siz halay çekiyorsunuz!
Kayıt Tarihi: 05.07.2022 06:49 - Son Güncelleme: 14.04.2024 20:19
YAZI
A

Dün Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen HDP kongresine katılan bir grup terör destekçisi, terörist başı Abdullah Öcalan'a destek sloganlarıyla halay çekmiş, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmıştı.

Gazeteci Nedim Şener, TVNET'te ekrana gelen Net Bakış programında o görüntüleri değerlendirirken HDP seçmenini eleştirdi.

HDP Kongresi'nde Doğu ve Güney Doğu Anadolu'da 7 bin Kürdü öldürmüş PKK terör örgütünün elebaşı Öcalan lehine slogan atan HDP seçmenleri olduğunu ve o HDP'nin PKK'nın sözcülüğünü yaptığına sikkat çeken Nedim Şener şunları söyledi: "Benim komşumu, akrabamı, ailemden birini öldürmüş olacak bir terör örgütü ve bir parti onun sözcülüğünü yapacak ve ben onun kongresinde halay çekeceğim. Bu bırakın seçmenliği falan bu insanlık kaybı. Yahu daha geçen hafta Şırnak'ta iki çobanı ajan diye infaz ettiler. Ya nasıl ayağa kalkmıyorsunuz?"

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler