Açık

15°C
Konya

Piknikte facia! 22 yaşındaki Mehmet kayalıklardan düşüp öldü

Konya’dan Karaman’a ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte pikniğe giden 22 yaşındaki Mehmet Selbes, kayalıklardan düşerek hayatını kaybetti.
Piknikte facia! 22 yaşındaki Mehmet kayalıklardan düşüp öldü
Kayıt Tarihi: 03.11.2025 23:59 - Son Güncelleme: 06.11.2025 20:57
YAZI
A

Mehmet Selbes, hafta sonu piknik yapmak için ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte Bucakkışla köyü piknik alanına gitti. Selbes kayalık alanda dolaşırken, dengesini kaybedip, metrelerce yükseklikten aşağıya düştü.


İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Güçlükle olay yerine ulaşan ekipler, Mehmet Selbes'in hayatını kaybettiğini tespit etti. Gencin cenazesi olay yeri incelemelerinin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Soruşturma sürüyor.


Tolga Yanık Sabah

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler