Açık

13°C
Konya

Sedat Peker suç örgütüne yönelik dava başlıyor

Sedat Peker suç örgütüne yönelik dava başlıyor
Kayıt Tarihi: 29.12.2021 06:10 - Son Güncelleme: 22.03.2024 16:08
YAZI
A

Hakkında yakalama kararı bulunan firari sanık Sedat Peker'in de aralarında bulunduğu 'Sedat Peker Suç Örgütü'yle iltisaklı olan 26'sı tutuklu 92 sanığın yargılanmasına başlanacak. Sanıklar, Anadolu 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

Elebaşı Sedat Peker ile şoförü Ufuk Yapıcı'nın firari olduğu, 26'sı tutuklu 92 sanığın "tasarlayarak kasten öldürmeye azmettirme", "suç işlemek amacıyla silahlı örgüt kurma ve yönetme", "silahlı örgüte üye olma", "örgüte üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işleme", "var olan suç örgütünün korkutucu gücünden faydalanarak silahla yağma suçuna azmettirme", "tefecilik", "silahla kasten yaralama" suçlarından yargılanmalarına bugün başlanacak.

Duruşma, Anadolu 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılacak.

Mahkeme heyeti, tensip zaptında, firari sanıklar Sedat Peker ile Ufuk Yapıcı hakkında yokluğunda tutuklama kararı çıkarmıştı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Benzer Haberler

Kategorideki Diğer Haberler