Çok Bulutlu

9°C
Konya

Selçuklu’da 112 kişilik personel alımı: Başvurular sadece 3 gün sürecek

Selçuklu Belediyesi iştiraki Selçuklu Kent Hizmetleri A.Ş., hizmet ve turizm alanında görevlendirilmek üzere 10 farklı pozisyonda toplam 112 geçici personel alımı yapacak; başvurular 30 Mart–1 Nisan 2026 tarihleri arasında sadece online olarak alınacak.
Selçuklu’da 112 kişilik personel alımı: Başvurular sadece 3 gün sürecek
Kayıt Tarihi: 30.03.2026 15:40 - Son Güncelleme: 01.05.2026 08:07
YAZI
A

Konya Selçuklu Belediyesi’nin iştiraki Selçuklu Kent Hizmetleri A.Ş., hizmet ve turizm alanında görevlendirilmek üzere 112 geçici personel alımı yapacağını açıkladı. İŞKUR üzerinden duyurulan ilanla birlikte farklı meslek gruplarında istihdam kapısı aralandı.

Açıklanan kadro dağılımına göre en fazla alım 30 kişiyle garsonluk pozisyonunda olacak. Bunu 25 büfe görevlisi ve 15 servis komisi takip ederken, 10 barista da kadroya dahil edilecek. Ayrıca şef garson, aşçı, mutfak personeli, temizlik görevlisi, bulaşıkçı (steward) ve Sille Barajı’nda görevlendirilecek destek personeli gibi çeşitli alanlarda da alım yapılacak.


Başvurular 30 Mart 2026 tarihinde başladı ve 1 Nisan 2026’da sona erecek. Adayların başvurularını yalnızca Selçuklu Kent Hizmetleri’nin resmi internet sitesi üzerinden online olarak yapmaları gerekiyor. Yetkililer, şahsen yapılan başvuruların kesinlikle kabul edilmeyeceğini belirtti.

Başvuru şartları, istenen belgeler ve pozisyonlara ilişkin tüm ayrıntılar ise İŞKUR’un “Kurum Dışı Kamu İşçi Alım İlanları” sayfasında yer alıyor. Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen alım sürecinin, hem hizmet kalitesini artırması hem de yerel istihdama katkı sunması bekleniyor.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Benzer Haberler

Kategorideki Diğer Haberler