Selçuklu’da Asfalt Sezonu Başladı

Selçuklu Belediyesi alt yapı çalışmalarını fiziki belediyecilik anlayışıyla güçlendirmeye devam ediyor. Bahar dönemiyle birlikte Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de ilçenin modern görünümüne katkı sağlamak için çalışmalarına start verdi.
Bu kapsamda asfalt sezonu, Sancak Mahallesi’nde Taşer ve Soytürk Sokağın bağlantı noktasında gerçekleştirilen 900 ton asfalt serimi çalışması ile birlikte başlamış oldu.
Yapılan bu çalışma Selçuklu Belediyesi tarafından Konya’ya kazandırılan ve yapımında sona yaklaşılan Sporcu Seçme ve Yetiştirme Merkezi’nin ulaşım arterini rahatlatması açısından büyük önem taşıyor. Böylece vatandaşların tesisin açılması ile birlikte merkeze konforlu bir şekilde ulaşımı sağlanmış olacak.

Başkan Pekyatırmacı; “Selçuklumuzun altyapısını güçlendiriyoruz”
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Selçuklumuzun altyapısını daha modern, güçlü ve konforlu hale getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bahar döneminin gelişiyle birlikte asfalt faaliyetlerimize Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ile birlikte daha da hız kazandıracağız inşallah. Bu doğrultuda vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artıracak yatırımları bir bir hayata geçirirken, ilçemizin gelişen yapısına uygun şekilde yol ve asfalt çalışmalarımıza da gece gündüz demeden, büyük bir titizlikle sürdürüyoruz. Yeni asfalt sezonumuzun Selçuklumuza hayırlı olmasını diliyor, özveriyle çalışan tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

YORUM YAP
Konya'da Ulaşım Rahatlıyor! Şehir Hastanesi Yolu Yenilendi
Başkan Altay Hasat Sevincine Ortak Oldu
Asgari ücrette ezber bozacak model! Bölgesel sistem değerlendiriliyor
Haluk Levent yardım paralarıyla şarap fabrikasına ortak oldu! MASAK raporu gerçeği ortaya çıkardı
Konya Büyükşehir İtfaiyesi, JOIFF Akreditasyonu Alan Dünyanın İlk Yerel Yönetim İtfaiye Teşkilatı Oldu
Konya’da üvey oğlu tarafından kızıyla beraber vahşice katledilmişti! Dursuniye ve Esmanur Öztürk gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı
Konya'da adliyeden zimmetine 6,5 milyon TL geçirmişti: O katibin savunması pes dedirtti! 'Paraya ihtiyacım yoktu...'


