Selçuklu’nun Sembol Mekanlarında Şeb-İ Arûs Yoğunluğu Yaşanıyor

Başkan Pekyatırmacı: “İlk günden 10 bine yakın misafirimizi Selçuklu’da ağırladık”
Hz. Mevlana’nın 752. vuslat yıldönümü kapsamında düzenlenen anma programlarına katılmak üzere hem yurt içinden hem de yurt dışından Konya’ya gelen misafirler her yıl olduğu gibi bu yılda Mevlana Müzesi’nin ardından Selçuklu’nun öne çıkan turizm destinasyonlarına yöneldi. Selçuklu’nun sembol mekanları olan Tropikal Kelebek Bahçesi, Sille, Aya Elenia, Zaman Müzesi ve Sille Müzesi en çok ilgi gören noktalar arasında yer alarak ilk günden 10 bine yakın ziyaretçi ağırladı.

Vuslat törenlerinin manevi atmosferini yaşayan misafirler, Selçuklu vizyonunun yansıtıldığı kültürel ve turistik mekanlardan memnuniyetle ayrıldı.
Başkan Pekyatırmacı: “Tüm misafirlerimizi Selçuklu’yu keşfetmeye bekliyoruz”
Selçuklu’nun sembol mekanlarına olan yoğun ilgi sebebiyle tüm ziyaretçilere teşekkür eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı: “ Şeb-i Arus programları için Konyamıza gelen tüm misafirlerimizi Selçuklumuzda ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Selçuklu’nun kültürel mirasını ve turizm değerlerini en iyi şekilde tanıtmak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Tropikal Kelebek Bahçemizden Sillemize, müzelerimizden tarihi yapılarımıza kadar ilçemizin her köşesi büyük ilgi görüyor. İlk günden yaklaşık 10 bin ziyaretçiyi misafir ettik. Tüm misafirlerimizi bu güzellikleri keşfetmeye, Selçuklu’nun huzur veren atmosferini yaşamaya davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.


YORUM YAP
Konya'daki bu hastanedeki skandalı SGK ortaya çıkardı! Hastalardan fazla para alıyormuş
Konya'da uzaklaştırma kararı olan eşine eczanede dehşeti yaşatmıştı! 16 yıl 8 ay hapse çarptırıldı
Hayallerimizle oynadı
Konya’da far avı yaparken operasyonla yakalandılar: 4 kişiye rekor ceza!
Konya’da 400 kişilik gece şehir gündemine damga vurdu
Yer Konya... Ameliyathane teknisyeninin medikal malzeme vurgunu
Konya'da 5 kritik kavşakta EDS-4 sistemi devreye giriyor

