Sevgilisinden ayrılan alkollü kadın, annesini bıçakla rehin aldı

Olay, akşam saatlerinde Zafertepe Mahallesi Selahattin Eyyübi Caddesi’ndeki bir apartman dairesinde meydana geldi. Komşular, kavga sesleri üzerine polise ihbarda bulundu.

Şüpheli H.N.Ö., oturduğu daireye gelen polis ekiplerine kapıyı açmadı. Polis, ikazlarına uymayarak kapıyı açmayan, alkollü olan ve sevgilisinden ayrıldığı öğrenilen H.N.Ö.’nün ‘Bunları öldürdükten sonra kapıyı açacağım’ demesi üzerine harekete geçti. Savcılık talimatıyla kapıyı kırarak eve giren polis ekipleri, elinde bıçak bulunan şüpheli H.N.Ö.’yü etkisiz hale getirdi.

Şüpheli H.N.Ö.’nün rehin aldığı annesi F.Ö. ve kendilerini mutfağa kilitleyen şüphelinin ablasının kızları B.S.S. (15) ve B.S.S. (17) polis ekiplerince kurtarıldı. Gözaltına alınan H.N.Ö. geçirildiği sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü. Şüpheli H.N.Ö.’nün tehdit, kasten yaralama, hakaret, kişilerin huzur ve sükununu bozma, güveni kötüye kullanma ile dolandırıcılık gibi suçlardan 8 farklı sabıkası olduğu tespit edildi. Soruşturma sürüyor.

YORUM YAP
12 yaşındaki Eyüp Can’ın ölümü yürek burktu: “Trafikten korudum ama canilerden koruyamadım”
Konya'da 100 öğrenci kutsal topraklara gitmeye hak kazandı! İşte isim listesi
Konya'da Kurban Bayramı için tedbirler alındı
CHP'deki savaş Konya'ya da sıçradı! Milletvekili ve Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını kaldırdılar
Başkan Altay: “1 Milyon 800 Bin Çiçeği Toprakla Buluşturuyor, Konya’mızın Görsel Zenginliğini Artırıyoruz”
Konya'da CHP'li belediyeye ayrımcılık cezası
Annesini 20, babasını 10 bıçak darbesiyle öldüren şüpheli: Kriz anında yaptım

