Çok Bulutlu

13°C
Konya

Seydişehir'de Pinhani Konseri'ne yoğun ilgi gösterildi

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında unutulmaz bir müzik şöleni gerçekleşti. Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenen Pinhani Konseri'ne yoğun ilgi gösterildi.
Seydişehir'de Pinhani Konseri'ne yoğun ilgi gösterildi
Kayıt Tarihi: 25.04.2024 13:01 - Son Güncelleme: 04.05.2024 09:48
YAZI
A

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili İstanbul Milletvekili Gökhan Günaydın, Konya Milletvekili Barış Bektaş, İlçe Başkanı Orhan Özel ve birçok dinleyici, etkinliğe katılarak müziğin tadını çıkardılar.

Açılış konuşmasını yapan CHP’li Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Türkiye’nin dünyada tek çocuk bayramına sahip olduğunu vurgulayarak, tüm çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Mustafa Kemal Atatürk’ün unutulmaz sözleriyle konuşmasını noktalayan Başkan Ustaoğlu, gençlerin ve çocukların geleceğin umudu olduğunu belirtti.

Seydişehir’de düzenlenen bu etkinlik, hem müzikseverleri bir araya getirerek keyifli bir zaman geçirmelerini sağladı, hem de 23 Nisan coşkusunu doruğa çıkardı.

CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş “ Değerli hemşerilerim gerek genel seçimde ,gerek yerel seçimde bizlere vermiş olduğunuz destek için hepinize teşekkür ediyorum. Tüm çocuklarımızın ve kendini genç hissedenlerin Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramını kutluyorum” dedi.

CHP Grup Başkan Vekili Gökhan Günaydın “Yirmi yıl sonra 23 Nisanda sizlerin nasıl eğlendiğinizi görmek ve mutluluğunuza ortak olmak için 600 km yol geldim. Mütevazilik içinde ıstakoz yemeden vatandaşla beraber gerekirse bulgur pilavına kaşık sallayarak hep beraber doyacağız. Sevgili dostlar 86 milyonuz. Bu ülkede farklı renklerimiz var ama hep beraber Türkiye Cumhuriyetiyiz bu bilinçle neşenizin bol olacağı bir gelecek diliyorum size. Bu gün mecliste Özgür Özel başkanımla beraberdim selamlarını iletiyorum size. Şunu söyleyeyim başta İstanbul olmak üzere bütün büyükşehir belediyelerimizle , Seydişehir’le daima dayanışma içerisinde olacağız. Bir tek dileğimiz var ne ezen ne ezilen insanca hakça bir düzen Bu düşüncelerle ülkenin dört bir tarafı işgal atındayken “geldikleri gibi giderler “diyen” Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını ,isimsiz kahramanları saygıyla selamlıyorum.” Dedi

Daha sonra havai fişek gösteri yapıldı.

Pinhani grubunun konseri başladı. Konserde dinleyicilerin kulaklarının pası silindi ve dinleyiciler coşku ile konseri dinlediler.

Pinhani grubu 2016 yılında Seydişehir’de coşkulu bir konser yaptıklarını hatırlatarak dedesinin o dönem Konya’da yaşadığını ve konseri dinlemeye geldiğini Seydişehir halkının kendilerine olan ilgisinden dolayı dedelerinin çok gururlandığını belirterek Seydişehir’in kendilerinde yerinin faklı olduğunu söylediler.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler