Çok Bulutlu

13°C
Konya

Seyit Karaca'dan 23 Nisan Mesajı

Seyit Karaca'dan 23 Nisan Mesajı
Kayıt Tarihi: 22.04.2022 17:32 - Son Güncelleme: 12.03.2024 04:24
YAZI
A

Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, 23 Nisan’ın Türk Milletine kazandırdığı cumhuriyetin gelecek kuşaklara emanet edildiğini söyledi.

Seyit Karaca 23 Nisan Kutlama mesajının devamında şunları dile getirdi: ““Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük armağanı olan 23 Nisan’ın bize kazandırdığı cumhuriyet ve istiklalimiz gelecek kuşaklara emanet edilmiştir. Biz geçmişten aldığımız bu çok değerli mirasa sahip çıkmak için buradayız. Bu miras, en zor şartlarda yılmadan mücadele etmenin mirasıdır. Bağımsızlığa ve milli egemenliğe doğru ilk adım atılarak 23 Nisan 1920’de Büyük Millet Meclisi açıldı. 102 yıl önce bir ulusun bağımsızlığının sembolü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak ilan edilen bu önemli günün varlığını sürdürmeliyiz. Atatürk'ün 'Egemenlik kayıtsız şartın milletindir' sözüne uygun olarak, Cumhuriyetimize, kazanımlarına ve bütün ulusal değerlerimize sahip çıkmak ve saygı duymak vatandaş olarak hepimizin görevi olmalıdır. Ülkemizi en zor şartlarda aydınlığa çıkaran ve gelişmiş ülkeler seviyesine çıkaracak olan Türk Milletinin azim ve kararlılığı olacaktır. Bundan hiçbir kimsenin kuşkusu olmasın. Büyük bir coşku ve heyecanla kutlayacağımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları olmak üzere, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışında bulunanlarla, şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla, saygıyla anıyorum” dedi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Benzer Haberler

Kategorideki Diğer Haberler