Sezai Karakoç İHO, RoboFest’te yoğun ilgi gördü
Karatay Spor ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen RoboFest Teknoloji ve Tasarım Festivali’nde Sezai Karakoç İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, hazırladıkları projeler, etkinlikler ve sportif başarılarını ziyaretçilere tanıtarak yoğun ilgi gördü.

Kayıt Tarihi: 22.04.2026 11:34 - Son Güncelleme: 24.04.2026 12:55
Karatay Spor ve Kongre Merkezi’nde 20-21-22 Nisan tarihlerinde düzenlenen RoboFest Teknoloji ve Tasarım Festivali, öğrencilerin projeleriyle renkli görüntülere sahne oldu.
Festivalde Sezai Karakoç İmam Hatip Ortaokulu’nun açtığı stant yoğun ilgi gördü. Öğrenciler, hazırladıkları çeşitli etkinlikler, oyunlar ve projeleri ziyaretçilere tanıttı.
Stantta ayrıca ulusal ve uluslararası başarı elde edilen sportif yarışmalara katılan öğrenciler ile geleneksel Türk okçuluğu kursuna devam eden öğrenciler de çalışmalarını sergileme imkânı buldu.
Okul standı, öğrencilerin farklı alanlardaki yeteneklerini ve başarılarını bir arada sunmasıyla festivalin dikkat çeken bölümleri arasında yer aldı.
YORUM YAP
Trafik cezalarında gelinen nokta! Konya’da “Hayatında bir damla alkol almayan” sürücüye alkollü işlem! Mahkemeye başvurdu!
Konya’nın Kültürel Hafızası Yenileniyor: Rampalı Çarşı’da Yeni Dönem
GÖDENE’NİN KALBİNDE "BİLGE" NESİLLER YETİŞECEK
Konya Büyükşehir'in Gödene'ye kazandıracağı Bilgehane ve Lima binasının temeli atıldı
Konya'da Otomobil şarampole yuvarlandı: Kardeşlerden 1'i öldü, 1'i yaralandı
Konya’da belediye 25 bin kişiye ücretsiz dağıtacak! Başvurular bugünden başlıyor
Selçuklu’da Dünya Sağlık Günü’nde Anlamlı Açılış
“KONYA, TÜRKİYE’NİN TARIM BAŞKENTİ KONUMUNDA”
Başkan Altay: “Konya’mızın Bereketli Topraklarını Hep Birlikte Daha Güçlü Yarınlara Taşımaya Devam Edeceğiz”

