Taşkentlilerden birlik ve dayanışma gecesi

Taşkentliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından organize edilen “Taşkentliler Gecesi”, Konya’da geniş katılımla gerçekleştirildi. Programa hemşerilerin yanı sıra kamu temsilcileri, siyasi parti yöneticileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ilgi gösterdi.
Geceye Taşkent Belediye Başkanı Mehmet Acar ve önceki dönem Belediye Başkanı Osman Arı başta olmak üzere, Konya Ticaret İl Müdürü Mustafa Çağlayan, Konya Demir ve Emsali Sanatkârlar Odası Başkanı Kadir Karabıyık katıldı. Siyasi partilerden Anahtar Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Fatih Karataş, İYİ Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Remzi Arı, Gelecek Partisi Meram İlçe Başkanı Erkan Akbay ve farklı görevlerde bulunan temsilciler de programda yer aldı.
Ayrıca Yeniden Refah Partisi Meclis Üyesi Ayşe Avcı, Binkonut Mahallesi Muhtarı Mustafa Eraslan, İstanbul Taşkentliler Derneği yönetim kurulu üyeleri Tamer Köse ve Ahmet Gürer ile Konya Haymanalılar Derneği Başkanı Muzaffer Aktaş da geceye katılan isimler arasında bulundu.

Yoğun katılımın olduğu programda birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu öne çıktı. Taşkentliler arasında sosyal bağların güçlendirilmesine katkı sağlayan gecede, benzer organizasyonların sürdürülmesi yönünde temenniler dile getirildi.
YORUM YAP
Konya’da çoğu kişinin daha önce adını duymadığı baraj: Yapım amacı şaşırttı!
Konya’da Mavi Boğaz Kanyonu doğaseverleri ağırlıyor: Sörf yapmak isteyenlere burayı görmelisiniz!
ARDIÇLI TOKİ’YE DE LİMA MÜJDESİ
Başkan Altay, Talha Bayrakçı Lima’nın İş Başlangıcını Yaparak, Bosna Hersek FERA’nın Temelini Attı
Trafik cezalarında gelinen nokta! Konya’da “Hayatında bir damla alkol almayan” sürücüye alkollü işlem! Mahkemeye başvurdu!
Konya’nın Kültürel Hafızası Yenileniyor: Rampalı Çarşı’da Yeni Dönem
GÖDENE’NİN KALBİNDE "BİLGE" NESİLLER YETİŞECEK
Konya Büyükşehir'in Gödene'ye kazandıracağı Bilgehane ve Lima binasının temeli atıldı
Konya'da Otomobil şarampole yuvarlandı: Kardeşlerden 1'i öldü, 1'i yaralandı

