Trabzonsporlu yöneticiden Konyaspor'u kızdıracak açıklama! Final öncesi esti gürledi!

Ziraat Türkiye Kupası finalinin oynanacağı şehrin Antalya olarak belirlenmesinin ardından başlayan tartışmalar devam ediyor. Finalde Trabzonspor ile karşılaşacak olan Konyaspor’un, olası şehir değişikliği önerilerine sıcak bakmaması taraflar arasında gerilimi artırdı.
Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, HT Spor’a yaptığı açıklamalarda Konyaspor’un tutumunu eleştirerek, kararın Türk futbolu açısından doğru olmadığını savundu. Kafkas, Antalya’nın Trabzon’a yaklaşık 1250 kilometre, Konya’ya ise 265 kilometre mesafede olduğunu hatırlatarak bu durumun bir avantaj olarak kullanılmak istendiğini ileri sürdü.
Kafkas açıklamasında, “Konyaspor’a yakışmadığını söyleyebilirim. Final Giresun’da oynansa ne hissederlerdi diye sordum. Antalya’nın konumu ortada. Bunu avantaj gibi görmeleri Türk sporu adına üzücü” ifadelerini kullandı.
Finalin Konya’da oynanabileceğini de dile getiren Kafkas, buna rağmen Trabzonspor camiasının yapılanları unutmayacağını belirterek, “İyiliği de kötülüğü de unutmayan bir camiayız” dedi. Açıklamasının devamında ise “ilahi adalet” vurgusu yaparak sürecin vicdani boyutuna dikkat çekti.
YORUM YAP
Yer Konya... DNA testi araştırıp 6 aylık hamile eşini katletmişti! Yargıtay ‘iyi hal’ kararını bozdu
Konya'da komşusunu bıçaklayarak katletti! Cinayetin nedeni pes dedirtti
Başkan Altay, Hafızlık İmam Hatip Okullarını kazanan öğrencilerle buluştu
Karatay’da Çocuklar Şenlikte Buluştu: 20. Cahit Zarifoğlu Çocuk Şenliği Coşkuyla Gerçekleşti
Konya’da aynı anda binlerce bisikletsever pedal çevirdi! Uğur İbrahim Altay: Yıl boyunca birçok organizasyon gerçekleştireceğiz
Başsavcı Olma Hayali Yarım Kaldı: Berat Irmak Olayında Yeni İddialar
11 yaşındaki kızının müstehcen görüntülerini yayınlamıştı! TikTok'taki rezil paylaşıma tutuklama

