Açık

21°C
Konya

Yer Konya... 500 bin TL alacağı için emlakçıyı bacağından vurdu

KONYA’da B, E. (44), 500 bin TL alacağı olduğu emlakçı Y, K'u (46) çıkan kavgada tabancayla bacağından yaraladı.
Yer Konya... 500 bin TL alacağı için emlakçıyı bacağından vurdu
Kayıt Tarihi: 08.07.2026 13:48 - Son Güncelleme: 26.07.2026 17:06
YAZI
A

Olay, saat 11.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Mengene Mahallesi Battal Sokak'ta meydana geldi.


Baki E., iddiaya göre, 500 bin TL alacağı için Y, K'la buluştu. B, E. alacağına karşılık Y, K’a senet imzalatmak istedi.

Senedi imzalamayan Y, K ve B, E. arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. B,  E., yanında bulunan tabancayla Y, K’u bacağından vurdu. Y, K, kanlar içinde yere yığılırken, B, E. de otomobiliyle kaçtı. Silah sesini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi.  Yaralı Y, K, ilk müdahalesinin ardından Konya Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.


Polis, B,  E.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Benzer Haberler

Kategorideki Diğer Haberler