
Yoğun bakımda olan Nuri Alço ile ilgili eşinden açıklama

Geçtiğimiz Nisan'da Eskişehir'deki evinde rahatsızlanan Nuri Alço, eşi Burcu Alço tarafından hastaneye götürülmüş, yapılan ilk kontrolde ünlü oyuncunun beyin kanaması geçirdiği anlaşılmıştı.
Eskişehir'deki tedavi sürecinde kalbinde de sorun olduğu tespit edilen 73 yaşındaki Nuri Alço'ya nakledildiği Ankara'da kalp pili takılmıştı.
Nuri Alço, karın bölgesindeki ağrılardan duyduğu şikâyet üzerine hastaneye gitti. Yapılan kontrolde Alço'nun bağırsak yapışması rahatsızlığı yaşadığı tespit edildi. Rahatsızlığın ilaçla giderilemeyeceği anlaşılınca ünlü oyuncu, dün akşam saatlerinde bir operasyon daha geçirdi. Alço, tedbir amaçlı olarak yoğun bakımda tutuluyor.
Nuri Alço'nun eşi Burcu Alço, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: Can eşim çok riskli bir ameliyat geçirdi. Çok zorlu bir süreçti çok. Şu an yoğun bakımda. Kahraman hekimlerimiz sayesinde durumu iyi. Detaylar dilimin varamayacağı kadar sıkıntılıydı. Rabbim bizlere bağışladı.
YORUM YAP


Selçuk Üniversitesi'nde dehşet! Öğrenci dekan yardımcısını vurup intihar girişiminde bulundu

Ankara'daki sendikada silahlı kavga: Şube başkanı, şube sekreterini öldürdü

Ortalığı karıştırdı! Bir doktor hastanede biber gazı sıkıp silah gösterdi! Evinde ise bakın ne çıktı...

Cengiz Holding'den açıklama: Alüminyum, ülkemiz için stratejik öneme sahiptir

Polis memuru eski kayınpederi ve bacanağına dehşeti yaşattı! 1 ölü, 1 yaralı

Yasa çıkacak diye fiyatları katlandı! Şimdi hepsi ellerinde kaldı... ÖTV teşviki için çalışma yok

Bingöl'de yolcu otobüsü şarampole devrildi: 5 ölü 38 yaralı
