Açık

1°C
Konya

YRP Konya’da istifa dalgası sürüyor: 3 isim daha istifa etti!

Yeniden Refah Partisi’nde 31 Mart yerel seçimlerinin ardından başlayan istifahaberlerine yenileri eklendi.
YRP Konya’da istifa dalgası sürüyor: 3 isim daha istifa etti!
Kayıt Tarihi: 13.05.2024 18:09 - Son Güncelleme: 09.01.2025 06:39
YAZI
A

Yeniden Refah Partisi (YRP) Konya Teşkilatı’nda istifa dalgası devam ediyor.

31 Mart Yerel seçimlerinin ardından ilk olarak İl Başkanı Temel Peker görevinden istifa ettiğini duyurmuştu. Peker’in ardından Yeniden Refah Partisi’nden Belediye Başkanı seçilen Ali Öztoklu ile meclis üyeleri de partilerinden istifa etmişti.

BEYŞEHİR’DE DE İSTİFALAR VAR

YRP’de 3 isim daha istifa etti. YRP Beyşehir İlçe Başkanı Ömer Ceylan, Basın-Medya Tanıtım Başkanı Hasan Gündoğdu ve Kadın Kolları Başkanı Zehra Gündoğdu yaptıkları açıklamalarla görevlerinden istifa ettiklerini duyurdu.


Ceylan açıklamasında istifa açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın kıymetli evladı Dr. Fatih Erbakan’ın kurmuş olduğu Milli Görüş Davası yolunda şerefle ve onurla bugüne kadar yürütmüş olduğum Yeniden Refah Partisi Beyşehir İlçe Başkanlığından 13.05.2024 tarihi itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım. Bugüne kadar bizi bu davada yalnız bırakmayan teşkilat mensuplarımıza, Kadın Kollarımıza, Kadın Gençlik Kollarımıza, mahalle başkanlarımıza, Beyşehir’de bizleri destekleyen tüm vatandaşlarımıza ve bu davaya gönül veren herkese çok teşekkür ediyorum.”

AYNI SÖZLERLE İSTİFA ETTİLER

Hasan ve Zehra Gündoğdu da istifa kararına ilişkin aynı cümleleri kullandı.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler