Güllü’nün ölümüyle ilgili şoke eden iddia: Cinayet teklif edilmiş! "Annemi orada öldür sana daire vereyim"

Osman Yıldız'ın açıklaması ortalığı karıştırdı.

'BIÇAK YA DA SİLAH KULLAN'
Güllü'nün şüpheli ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme daha yaşandı! Güllü'nün torununa bakan Mukadder Çakır'ın oğlu Osman Yıldız, merhum şarkıcının kızı Tuğyan Ülkem Gülter'in kendisine cinayet işleme teklifinde bulunduğunu iddia etti.

Osman Yıldız, "Tuğyan, olaydan bir ay önce bana 5-6 kez 'Evin arka tarafında bir giriş var. Orayı net gören kamera yok. Aracını park ederken veya araca binerken annemi bıçakla ya da silahla öldürebilirsin. Sana daire vereceğim, annenle birlikte yaşarsın' şeklinde yönlendirmelerde bulundu" ifadelerini kullandı.
'TEK BAŞINA YAPMIŞ OLAMAZ'
Osman Yıldız, "Olay gecesi, bu cinayeti tek başına gerçekleştirmenin mümkün olmadığını düşünüyorum. Tek başına yapmışsa dahi bunun ancak uyuşturucu etkisi altında olabileceğine inanıyorum. Benim düşüncem evde tek kişi tarafından gerçekleştirilmediği yönünde. Bu açıklamam bir ihbar niteliğindedir. Konuya ilişkin ayrıntılı ifademi savcılığa vereceğimi bildiririm" diye de ekledi.

Yapılan açıklamanın ardından Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Osman Yıldız, annesi Mukadder Çakır ile birlikte savcılıkta ifade vermeye başladı.
YORUM YAP
Başsavcı Olma Hayali Yarım Kaldı: Berat Irmak Olayında Yeni İddialar
11 yaşındaki kızının müstehcen görüntülerini yayınlamıştı! TikTok'taki rezil paylaşıma tutuklama
Küçük Yasin’in Yokluğunda 10 Yıl: "Bizim İçin Bayramların Bir Tadı Yok"
Sokak köpekleri 5 yaşındaki Hamza'yı parçaladı: "Hamzanın ölmesini mi bekliyordunuz?"
Hatay’da Kayıp Uğur Çalışkan İçin Ailenin Feryadı: “Uğur’la Birlikte Biz de Kaybolduk”
Konya'da bayram günü korkunç cinayet: Tartıştığı kişi tarafından tabancayla öldürüldü!
12 yaşındaki Eyüp Can’ın ölümü yürek burktu: “Trafikten korudum ama canilerden koruyamadım”

