Oktay Kaynarca'nın uyuşturucu testi negatif çıktı! "Alnım açık, başım dik" demişti

Ünlülere yönelik yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ünlülere yönelik yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında test yapılan Klein adlı gece kulübünün işletmecisi Burak Fahri Yön ve mesul müdür Ayşe Tarım'ın saçlarında kokain maddesi tespit edildi.
TESTİ NEGATİF ÇIKTI
Oktay Kaynarca'nın Adli Tıp Kurumu'nda verdiği kan ve saç örneklerinin uyuşturucu testleri negatif çıktı.
OKTAY KAYNARCA'DAN AÇIKLAMA: "SÖZÜMÜ İSPAT ETMİŞ OLDUM"
Test sonucu negatif çıkan Oktay Kaynarca sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Kaynarca, uyuşturucu operasyonlarına olan desteğinin sonuna kadar devam edeceğini belirterek şu ifadeleri kullandı:
"Hayatım boyunca bana büyüklerimden miras kaldığı şekilde, onlardan öğrendiğim düsturla yaşamaya çalıştım. Haysiyet, şeref, onur, vicdan, merhamet, hayat yolculuğumun değişmez kavramları oldu. Son dönemde herkesin tanık olduğu bu sevimsiz suçlama bu raporla temize çıktı ve söz verip "merak etmeyin, alnım açık başım dik" sözümü de ispat etmiş oldum.
"Her şerden bir hayır çıkar" sözünün ispatı ise, ilk günden itibaren koşulsuz şartsız yakınlarımın dışında, yurt içinden ve yurt dışından milyonlarca destek gelmesi idi. Bu benim için çok onur verici, hayatımın geri kalanı için çok büyük bir motivasyon oldu. Hayatım boyunca insan biriktirmiş olmanın ödülünü bir kez daha almış oldum. Bana bu gururu yaşatan siz milyonlarca vicdanlı insana sahip olmak benim için ödüllerin en büyüğüdür. Her birinize tek tek teşekkür etmeyi borç bilirim, hakkınızı helâl edin.
Kimsenin şüphesi olmasın ki, devletin yapmış olduğu uyuşturucu operasyonuna olan desteğim ise sonuna kadar devam edecektir. Sevgi ve saygılarımla."
"ALNIM AÇIK, BAŞIM DİK"
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında ifade vermek üzere savcılığa davet edilen Oktay Kaynarca, "Alnım açık, başım dik. Yıllarca uyuşturucu ile mücadele ettim. Her türlü yasal operasyonu destekliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Sanatçı konuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı: "Bu süreçte özellikle görevini kanun/nizam çerçevesinde ve nezaketi elden bırakmadan yapan kolluk kuvvetlerine de teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Hakkımdaki suçlamalara cevap vermeyi bu aşamada gereksiz görüyorum. Zira Adli Tıp Kurumu'ndan yakın bir zamanda gelecek rapor, fazlasıyla bir cevap olacaktır. Rapor geldiği anda kamuoyuyla bizzat paylaşacağım. Kaldı ki uyuşturucu ile mücadele konusunda bugüne kadar katıldığım konferanslar gün gibi ortadadır. Bizler devletini ve milletini seven insanlarız. Bundan bugüne kadar hiç kimsenin şüphesi olmadı, olmayacak ve de olmasın! Uyuşturucu ile mücadele konusunda yargının sonuna kadar arkasında olduğumu ve her türlü faaliyetini desteklediğimi ayrıca belirtmek isterim. Gerçekler er ya da geç ortaya çıkacak."

SERBEST BIRAKILMIŞTI
Soruşturma kapsamında savcılığa davet edilen Oktay Kaynarca yurt dışına çıkış yasağı şeklindeki adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.
YORUM YAP
Başkan Altay: “Dünyada Konya'nın Bisiklet Başkenti Olduğu İlgisini Oluşturacak Etkinlikler Planlıyoruz”
Konya’nın yer altındaki gizemli dünyası: Keşfedilmeyi bekleyen mağaralar
Konya'da böyle bir bayramın olduğunu çok az kişi biliyor!
Konya Büyükşehir’den Afetlere Karşı Türkiye’de Bir İlk
Eleştirilerin hedefi olan Marangozlar Köprülü Kavşağı ile ilgili Konya Büyükşehir'den açıklama
Çetmi Şelalesi karla kaplandı
Yer Konya... FETÖ’den hüküm giymiş Konya Barosu’na kayıtlı avukat hızlı trenle uyuşturucuyla yakalandı


