Çok Bulutlu

13°C
Konya

Konya’nın gayrimenkul sektöründe büyüyen yıldızı: Siyah Beyaz Gayrimenkul

Konya’nın gayrimenkul sektöründe büyüyen yıldızı: Siyah Beyaz Gayrimenkul
Kayıt Tarihi: 12.11.2020 04:09 - Son Güncelleme: 28.03.2024 13:10
YAZI
A

Konya'da gayrimenkul sektörünün parlayan yıldızı Siyah Beyaz Gayrimenkul, Konyalılar’ın konut ve arsa satışında en çok tercih ettiği firmaların başında geliyor. Sektörel başarılarına ilişkin konuşan Siyah Beyaz Gayrimenkul yönetim kurulu başkanı Hüseyin Gökçek, “ Gelişen ve her gün büyüyen firmamızı tercih eden Konyalı vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Konya'da gayrimenkul sektörünün parlayan yıldızı Siyah Beyaz Gayrimenkul, Konyalıların konut ve arsa satışında en çok tercih ettiği firmaların başında geliyor. Sektörel başarılarına ilişkin konuşan Hüseyin Gökçek şunları söyledi: “Kurulduğumuz ilk günden beri yeniliğe açık olan vizyonumuzla Konyalı vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Türkiye’nin en büyük emlak veri tabanı ile müşterilerimize konut ve arsa satışında doğru seçenekleri sunuyoruz. Gelişen ve her gün büyüyen firmamızı tercih eden Konyalı vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Her bütçeye uygun arsa ve konut satışı gerçekleştirdiklerini ifade eden Gökçek daha sonra şunları söyledi:  Vatandaşlarımız pandemi süreci ile birlikte ister istemez biraz ekonomik sıkıntı yaşıyor. Biz de müşterilerimizin tercihlerine en uygun arsa ve konut satışlarına yönelik tercih sunuyoruz. Bunu yaparken de İhtiyaçların doğru analizi ve doğru ekspertiz ile müşterilerimizi sektörün en yüksek hizmet kalitesi standartlarıyla buluşturuyoruz. Tüm sektörlerin dinamiğinin yenilik, gelişme ve yaklaşım farkı olduğu inancındayız. Sektörlerin gelişimini sağlayan öncülerini, diğerlerinden farklı yapan unsurun, yenilikçilik, vizyon farkı ve müşteri odaklılık olduğuna inanıyoruz. Bizlere göre küçük veya büyük her firma sektörüne bir şeyler katmalıdır.”

Görüntünün olası içeriği: şunu diyen bir yazı 'SİYAH BEYAZ Gayrimenkul A.Ş.'

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Benzer Haberler

Kategorideki Diğer Haberler